prednol ilaç kullandınızmı bebek tedavisi için

• Konu Sahibi Konu Sahibi benimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tahlil yapıyor benim bildiğim gebelikte kaşıntı için gebelik kolestazi diye bisey varmış ona bakıyorlar diye biliyorum, bir de o kolestaza çare yok ilaç fayda etmiyormuş, bak istersen google den.
Sağol canım bakarım. Bu ilaçları kullaniyim de geçmesse tekrar giderim tahlil isterim

Arkadaşlar sizr bir sorum var. Hamileliğe hazırlanırken ve hamileliğim boyunca prednol 4mg kullanmam gerektiğini söylemişti dr. Kullanıyorum kullanmasına da üç haftadır kanamam var. On gün kadar hastanede tedavi gördüm şimdi evde takip ediyorum kendimi. Her hafta iğne ve her gün iki doz progesteron alıyorum. Tazr kan gelirse ki inş gelmez direkt doktora gidiyorum. Dikkatimi çeken bişey var prednol u iki günde bir e düşürdü dr. Ve ne zaman prednol alsam gelen kan kırmızı oluyor. Kan sulandırıcı etkisi filan mı var bu hapın? Araştırdım ama bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba, konu eski ancak yazmak istedim. Ben gebeligimin 7. ayindan itibaren pupp kasintisi cektim. Dogum yaptim su an 40 gun oldu, ancak gecmedi kasinti seyirini degistirdi ve kurdesene yakin bir hal aldi. Bircok ilac ve krem kullandim bir turlu gecmedi... Su an emzirmeme ragmen prednol 16 mg iciyorum, ustelik ilk iki gun 3'er tablet. Bir tek bu iyi geldi. Cok korktum kortizon oldugu icin ve cocuk doktorumuz (kendisi yogun bakim cocuk doktoru) bana yabanci makaleler gostererek anne sutune cok dusuk miktarin gectigini, kullanabilcegimi soyledi. Ben de ne olur olmaz ilaci aldiktan sonra pik yaptigi saatlerde onceden sagdigim veya sadece o saate mahsus mama veriyorum. Sutumu de o saatte (ictikten 4,5 saat sonrasi gibi) sagip atiyorum. Doktorumuz buna bile gerek kalmadigini soyledi, ancak yine de bu sekilde yapiyorum.

Yani soylemek istedigim eger doktorunuz veriyorsa kullanin arkadaslar, kortizon ocu degil; doktorunuz verecegi dozu biliyor. Kafaniza gore kullanmadiktan sonra yarariniza olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…