Merhaba, konu eski ancak yazmak istedim. Ben gebeligimin 7. ayindan itibaren pupp kasintisi cektim. Dogum yaptim su an 40 gun oldu, ancak gecmedi kasinti seyirini degistirdi ve kurdesene yakin bir hal aldi. Bircok ilac ve krem kullandim bir turlu gecmedi... Su an emzirmeme ragmen prednol 16 mg iciyorum, ustelik ilk iki gun 3'er tablet. Bir tek bu iyi geldi. Cok korktum kortizon oldugu icin ve cocuk doktorumuz (kendisi yogun bakim cocuk doktoru) bana yabanci makaleler gostererek anne sutune cok dusuk miktarin gectigini, kullanabilcegimi soyledi. Ben de ne olur olmaz ilaci aldiktan sonra pik yaptigi saatlerde onceden sagdigim veya sadece o saate mahsus mama veriyorum. Sutumu de o saatte (ictikten 4,5 saat sonrasi gibi) sagip atiyorum. Doktorumuz buna bile gerek kalmadigini soyledi, ancak yine de bu sekilde yapiyorum.
Yani soylemek istedigim eger doktorunuz veriyorsa kullanin arkadaslar, kortizon ocu degil; doktorunuz verecegi dozu biliyor. Kafaniza gore kullanmadiktan sonra yarariniza olacak.