Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne için kulandın canım işe yaradı mı?Ben kullandım 4. 5 gün falan
Transferden önce 5 gün kullandım. Bağışıklık için. Vücut embriyoyu yabancı algılayıp atmasın diyeKızlar tüp bebek transfer sürecinde prednol kulanan oldu mu ?
Benim 2 tane tutmadı bu 3. Deneme sığla siklus deneceklerHer transferden önce Şişli Memorial kullandırdığı ilaçlardan biri bu rahmi tutunmaya alıştırma dönemi için kullandırdilar hep bunun yanında monodoks ya kullandım progesteron fitilde hepsi Rahmi hazırlık aşaması icin
Peki etkisi oldu mu ?Transferden önce 5 gün kullandım. Bağışıklık için. Vücut embriyoyu yabancı algılayıp atmasın diye
Faydası oldu muBende 4 gün kullandım
Daha test yapmadım canım. Ama ilaç o kadar kötü ki acı dilinin üzerinde tutamazsın , boğazıma kadar götürüp hemen su içiyordum yine de yakıyordu bayaFaydası oldu mu
Hem de çok hassas inşallah iyi gelir bebeğim tutunurHenüz test yapmadım canım arkadaşın dediği gibi iğrenç tadı doktorum onu bırakıyoruz artık deyince o kadar sevindim ki bol su ile iç miden hassassa
Sonuç aldınız mı yan etki yaptı mı?Ben de kullanıyorum transfer gününden itibaren günde 1 adet
Ben mutlaka ilacı içmeden önce bir şeyler yiyorum ve bol suyla içiyorum. O yüzden çok şükür bir yan etki görmedim. Benim her denemede veriyor doktorum ama farklı sebeplerden dolayı olmadı malesef. Son denemede kimyasal gebelik oluştu mutlaka faydası oluyordur bu ilacın da verildiğine göre canımSonuç aldınız mı yan etki yaptı mı?
Neden tutmadı sizin ?Ben mutlaka ilacı içmeden önce bir şeyler yiyorum ve bol suyla içiyorum. O yüzden çok şükür bir yan etki görmedim. Benim her denemede veriyor doktorum ama farklı sebeplerden dolayı olmadı malesef. Son denemede kimyasal gebelik oluştu mutlaka faydası oluyordur bu ilacın da verildiğine göre canım
7 gün kadar kullandım. Transfer sonrası da 3 gün kullandım. Bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç. Vücudun embriyoyu yabancı görmemesi için verilen bir ilaç.Kızlar tüp bebek transfer sürecinde prednol kulanan oldu mu ?
Hmm7 gün kadar kullandım. Transfer sonrası da 3 gün kullandım. Bağışıklık sistemini baskılayıcı bir ilaç. Vücudun embriyoyu yabancı görmemesi için verilen bir ilaç.