• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prednol ve Estrofemi ne zaman bıraktınız???

BONCUK23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
950
672
103
Ankara
Kızlar meraba gebeliğim henüz yeni. en son değerim 680 idi. Doktor Polikistik over var dedi, yumurta geliştirici iğne prednol ve estrofem vermişti. Gebeliğimi söylediğimde kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Sizler ne zamana kadar kullandınız; kese görülünce mi, kalp atışı duyulunca mı? Şuan hiçbirşey söylemedi doktor merak ettim ne zaman bıraktıracak diye; şimdiden teşekkürler . Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

10.haftada bırakıcam ikisini de büyük ihtimal.hayırlı olsun gebeliğin canım

Kızlar meraba gebeliğim henüz yeni. en son değerim 680 idi. Doktor Polikistik over var dedi, yumurta geliştirici iğne prednol ve estrofem vermişti. Gebeliğimi söylediğimde kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Sizler ne zamana kadar kullandınız; kese görülünce mi, kalp atışı duyulunca mı? Şuan hiçbirşey söylemedi doktor merak ettim ne zaman bıraktıracak diye; şimdiden teşekkürler . Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

12. Hafta bitiminde bıraktı.

10.haftada bırakıcam ikisini de büyük ihtimal.hayırlı olsun gebeliğin canım
Amin canım çok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla tamamlatsın hepimize inşallah. Sağlıcakla büyüsünler göbüşümüzde. Ben de evham yapıyorum kendi kendime acaba bir zararı olur mu gelişimine falan diye. 7 ay önce düşük yapmıştım normal ilişki ile gebe kaldım ama öncesi hoca verdi bu ilaçları kullanmamı söyledi. Senin aşılama ya da tüp bebek mi canım

Tüp bebek canım.yok sorun olmaz zaten 10.haftada o hap kesilmeli ondan sonrası zararmış canım :) ben de bugün kontrole gittim ve ilaçlarım azaltıldı 7-10 gün kadar daha kullanıp kesicem bunları inşallah.umarım sorun olmadan sağlıkla büyür bebeklerimiz:)

Tüp bebek canım.yok sorun olmaz zaten 10.haftada o hap kesilmeli ondan sonrası zararmış canım :) ben de bugün kontrole gittim ve ilaçlarım azaltıldı 7-10 gün kadar daha kullanıp kesicem bunları inşallah.umarım sorun olmadan sağlıkla büyür bebeklerimiz:)
Anladım canım çok teşekkür ederim, içimi ferahlattın bir nebze. Gebelik Süreci malüm evhamlar bırakmıyor beynimizi. Amin inşallah sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı

Merhaba kızlar. Umarım mesajımı görürsünüz. ben de aşılama ile hamile kaldım çok şükür. 3 teömuzda başladım estrofeme. 6’sında aşılama oldum. 20’sinde kan sonucum pozitif çıkınca doktor şak diye bıraktırdı. Muayene olamadım çüNKÜ bayrama denk geldi. 2 gündür progestan kullanıyorum. siz ne zaman bıraktınız estrofemi?

Back
X