merhaba bende ılk bebeğimi preeklemsi nedenı ıle kaybettım şuan tekrra hamıleyım ve 21. haftamdayım acayıp korku içindeyımm sen nasılsın ne kadar oldu senın benım şuan 21 hafta
selam preeklemsiden ilk bebeğimi kaybettim.şimdi ikinciye hamieyim 6 haftalık henüz. tekrar geçirme riskim varmış öyle dedi doktor. kanımda pıhtılaşma olmaması içinde aspirin ve iğne kullanıyorum. korkuyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum.
slm bende preeklemsi oldum ve 31 haftalıkken doğum yaptım bebeğim 1360gr doğdu bende ameliyata giderken tansiyonum 22idi bebeğim 21 gün kuvezde kaldı ve şimdi 45 günlük oldu 2kilo oldu hatta allaha şükür sağlığı yerinde
kulube hosgeldın cıklet...bende cok eskı sayılmam ama gercekten dedıgın gıbı bır ortam...sitenize yeni üye oldum.gerçekten çok samimi ve doğru konuları paylaşıyorsunuz.preaplemsi yaşadığım en kötü olaydır.9 aylık bir bebeğimi öü doğum yaptım. şuan sekiz yaşında bir oğlum var. oğluma hamileliğimde hiç bir problem yaşamadım. şuan 24 haftalık yine hamileyim ve şuan tehlikeli bir döneme girdim.tansiyonum çıkıyor ve vücudumda ödem başladı. allah bana ve herkeze sağlıklı bir doğum nasip etsin
benımde bı oncekı kontrolumde sol taraftakınde dırenc fazlaydı bakalım sımdı ne asamada ..yarın akla kara bellı olacak..allah bızım ve bızım gıbılerın yardımcısı olsun hakkaten stressız yasamamız lazım ama bu konu bıle stres sebebı...günde iki sefer ölçüyorum.endüşük 12/8 başım ağrımaya başladığı zaman 14/9 oluyor.bende 6 nisanda gidicem doktora tahlilverdi bir sürü.geçen hafta doblöre girdim.birsaat beş dakika ultrason çekiminde kaldım.bebekle ilgili şu an herşey olması gibi çok güzel çıktı.ama işte bebeğe giden sağ v sol kan damarlarında tıkanıklar hafif bir şekilde başlamış.benim riskim çok yüksekdoktorum sürekli kontrol altında tutuyor.bende kendimi işe verip gezmeye gidince düşünmemeye çalışıyorum.hayırlısı artık.
merhaba ben 20 yaşındayım bende preeklemsi geçirdim 4 gün yoğun bakımda kaldım oksijensiz nefes alamıyordum sürekli ilaç serum verdiler bacaklrım çok ağrıyordu şişmiş di tansiyonum 22 den düşmüyordu 14 şubatta acil sezeryanla doğum yaptım 31 haftalıkdı 1360 doğdu 17 gün kuvezde kaldı son bir haftada hiç birşey bağlı değildi bebeğime kusması olduğu için gözetim altındaydı şu anda 3 aylık allaha çok şükür hiçbir problemi yok
cok cok gecmıs olsun arkadaslar...arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende 20 şubatta doğum yaptım hiçbir problem olmadı ama kızımı 31 haftalık preeklemsi erken doğum yapmıştım . gerçektende stres çok önemli diğeri ise sıfıra yakın tuz almalısınız ama sadece yemeklere konulan tuz değil peynir zeytin turşu herşey dahil yani ben bir yudum turşu yedi 3 gün ayağım şişti ve ağrıdı bence bebeğinize kavuşmak için sıkın dişinizi birde dinlenmek çok iyi geliyor özelliklede solunuza yatarsanız böbrekler daha iyi çalışıyor ben problem çıkmadan atlattım bol bol protein alın yeter.benim bide son haftalar şeker çıktı ama insan herşeyi unutuyor sabredin ve bol bol dinlenin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?