Preeklemsi

MrsAda

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
196
158
23
merhaba preeklemsi sebebi ile hastanede yatıyorum durumum kritik sürekli takip ediliyorum tansiyondan dolayı 24 saatlik idrar da protein kaçağı 1000lerde çıktı çok yüksek geldiği için hastanede tutuluyorum benim gibi olup da bu süreci atlatan hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var bebek doğmadan düzelmezmişim tutabildikleri kadar bebeği tutup doğuma alacaklar sizler neler yaşadınız morale ihtiyacım var doğumdan sonra ne kadar sürede iyileştiniz hemen bebeğimi görebilir miyim yoksa bizi ayırırlarmı kafam çok karışık çok üzgünüm

Geçmiş olsun rabbim bir an önce hem sana hem bebeğine sağlık versin inşallah

Kaçıncı haftadasınız? Çok geçmiş olsun

Kaçıncı haftadasınız? Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağolun 35. Haftaya girdik doktorlar bekletebildiği kadar bekletmek istiyor küvez ihtiyacı olmaması açısından bir gün bile dursa bebeğe faydalı diyor benim durumuma göre müdahele edeceklermiş

Kac haftaliksiniz?
Ciger gelistirici vuruldu mu?

Bebek dogmadan iyilesmeyeceginiz dogru, mumkun oldugu kadar bebegi karninizda tutup, toparlanacagina inandiklari an bebegi dogurtacaklar.

Hastanede yatiyor olmaniz dogru karar, sakin ola doktor taburcu etmeden cikis istemeyin.

Gecmis olsun

Merhaba geliştirici yapıldı 35deyiz çıkma durumum mümkün değil öylece bekliyorum kötüleşirsem müdahele edecekler bu halde beklemek çok zormuş

Merhaba geliştirici yapıldı 35deyiz çıkma durumum mümkün değil öylece bekliyorum kötüleşirsem müdahele edecekler bu halde beklemek çok zormuş
Haftaniz yeterince ileri, bebeginiz 2kiloya yaklastiysa ya da gectiyse korkulcak pek birsey kalmamistir.

Ciger gelistirici 2 igne olarak bir sag bir sola vurulduktan yaklasik 48 saat sonra etkisini gosteriyor.

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız preeklemsi olduğunuz yeni mi belli oldu öncesinden tespit edilmiş miydi

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız preeklemsi olduğunuz yeni mi belli oldu öncesinden tespit edilmiş miydi
Merhaba önceden de belirtiler vardı ama idrar temiz geliyordu o yüzden tanı koymamıştı 34. Haftada idrar da protein değer aşırı olunca tanıyı koydular

Hiç bilmediğim bir hastalık anlayamadım ben belirtilerini elim ayağım şişiyordu hamilelikten sandım baş dönmesi vs oluyordu hamilelikte de oluyor diye önemsemedim en son nokta da tansiyon düşmeyince ve idrarda protein kaçağı olunca belli oldu tanısı artık

Haftanız çok iyi hiç endişelenmeyin. Küveze girse bile birkaç günde toparlar ki girmemesi daha yüksek ihtimal. Kilosu ne bebeğinizin o da iyiyse küveze de girmez.

34ten sonra korkma derim sahsen bebegin kilosu 2 uzeriyse bence kuvez ihtiyacida buyuk olcude azalir. 36da acilmasi olmus 36+6da dogurmus biri olarak direkt yanima verdiler bebegi. Zaten genelde ultrasonda cikan kilodan daha yuksek oluyo kilolari. Maksimum iki hafta bol dua yuksek moral. saglikla kavusucaksiniz insallah.

Merhabalar nasıl oldunuz sizin ve bebeğinizin durumu nedir?

Çok zor şeyler yaşadık çok acılar çektim ama kavuştum bebeğime şükür
Merhaba ben de aynı durumu yaşamıştım. Bebeğim 33.haftada 1180gr doğdu 44 gün kaldı. Şu an 1 yaşında.
Çok zorlayan günlerdi
Size de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…