A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #1 Merhaba bat günüme 3 gün kala Ultra Erken Gebelik testini uyguladım. Silik çizgi çıktı. Sizce ümit var mıdır? . Son düzenleme: 3 Ekim 2020
Merhaba bat günüme 3 gün kala Ultra Erken Gebelik testini uyguladım. Silik çizgi çıktı. Sizce ümit var mıdır? .
I isaretkiz ... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2016 662 1.175 113 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #2 çizgi mi yoksa bulanıklık mı anlaşılmıyor pek ama inşallah vardır olumlu sonuç
ManyakPrenses Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2018 5.644 6.166 198 33 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #3 Ben gördüm bence hamilesiniz tebrikler
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #4 isaretkiz .!.: çizgi mi yoksa bulanıklık mı anlaşılmıyor pek ama inşallah vardır olumlu sonuç Genişletmek için tıkla... Üstünden bir saat geçtikten sonra şimdi tekrar baktım aynı yerde net bir şekilde silik bir çizgi var ama bilemedim, inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için
isaretkiz .!.: çizgi mi yoksa bulanıklık mı anlaşılmıyor pek ama inşallah vardır olumlu sonuç Genişletmek için tıkla... Üstünden bir saat geçtikten sonra şimdi tekrar baktım aynı yerde net bir şekilde silik bir çizgi var ama bilemedim, inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için
Evva Ömrüm evlat 👼 Pro Üye Anneler Kulübü 4 Kasım 2019 27.885 En iyi cevaplar 1 96.927 598 30 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #5 Ben gördüm hayırlı olsun
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #6 ManyakPrenses .!.: Ben gördüm bence hamilesiniz tebrikler Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim, kan testi için nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
ManyakPrenses .!.: Ben gördüm bence hamilesiniz tebrikler Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim, kan testi için nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
ManyakPrenses Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2018 5.644 6.166 198 33 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #7 aselasell .!.: İnşallah çok teşekkür ederim, kan testi için nasıl bekleyeceğim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Beklemeyin hemen gidin bence
aselasell .!.: İnşallah çok teşekkür ederim, kan testi için nasıl bekleyeceğim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Beklemeyin hemen gidin bence
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #8 Evva ahir .!.: Ben gördüm hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Çook teşekkür ederim
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 2 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #9 ManyakPrenses .!.: Beklemeyin hemen gidin bence Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle yapacağım
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #10 Merhaba kan testinde Beta Hcg 56 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim, nasıl yorumlamalıyım sizce
Merhaba kan testinde Beta Hcg 56 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim, nasıl yorumlamalıyım sizce
Mutsuz hatun Ayse öztürk tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2020 63 20 3 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #11 aselasell .!.: Merhaba kan testinde Beta Hcg 56 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim, nasıl yorumlamalıyım sizce Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim hamilesiniz. 5 in üzerinde olunca hamilesiniz demek. Sizinki 56. 3 haftalik falandır tahminim.
aselasell .!.: Merhaba kan testinde Beta Hcg 56 çıktı fakat doktor olmadığı için gösteremedim, nasıl yorumlamalıyım sizce Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim hamilesiniz. 5 in üzerinde olunca hamilesiniz demek. Sizinki 56. 3 haftalik falandır tahminim.
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #12 Mutsuz hatun .!.: Tebrik ederim hamilesiniz. 5 in üzerinde olunca hamilesiniz demek. Sizinki 56. 3 haftalik falandır tahminim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Mutsuz hatun .!.: Tebrik ederim hamilesiniz. 5 in üzerinde olunca hamilesiniz demek. Sizinki 56. 3 haftalik falandır tahminim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Peraeylem ELİT ÜYE 💎 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2020 2.536 1.719 83 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #13 2 gün sonra kan testini tekrarlayın hamılesınız gösteriyor değer
A aselasell Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ekim 2020 9 3 1 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi aselasell #14 ekinbugra .!.: 2 gün sonra kan testini tekrarlayın hamılesınız gösteriyor değer ☺ Genişletmek için tıkla... Evet tekrarlayacağım teşekkür ederim
ekinbugra .!.: 2 gün sonra kan testini tekrarlayın hamılesınız gösteriyor değer ☺ Genişletmek için tıkla... Evet tekrarlayacağım teşekkür ederim