🤰 gebelik belirtileriniz nelerdi acaba

Hellosirin

Bir mucize olsun 👶🏼
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
41
19
3
30
Merhaba ☀️ Gebelik belirtileriniz net şekilde nelerdi acaba
Ve gebeliğinizi evde doğal yöntemlerle öğrenen arkadaşlar varımıdır 🤰
Adetime 3 gün var ve bilemiyorum doğam yöntemler denedim ama ne kadar doğruluk payı vardır ?

İkiz bebeklerim var ve hamileliğin başında belirtim hiç olmadı ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne de sık idrara çıkma. 7 haftalıkken mide bulantım başladı sadece .

Arkadaşlar merhaba :) ben bir aylık evliyim,bir hafta önce kum doktugumu öğrendim bol su içerek geçeceğini söyledi doktorlar öyle yaptim ve azalarak geçti ağrım lakin dün gene çok ağrım oldu bugün doktora gittim hiç bir sorun olmadığını söylediler tahliller temiz. Aklıma gebelik durumu geldi 3-4 gün önce ilişki durumu yaşadık acaba bu kadar erken beblirti olur mu ? Enfeksiyon kum dökme vs olsa idi tahlilde çıkardı lakin bişey çıkmadı. Bu arada kadın doğuma da gitmiştim daha öncesinde polikistik olduğumu söylemisti. Gebelik durumu olabilir mi sizce?

Arkadaşlar merhaba :) ben bir aylık evliyim,bir hafta önce kum doktugumu öğrendim bol su içerek geçeceğini söyledi doktorlar öyle yaptim ve azalarak geçti ağrım lakin dün gene çok ağrım oldu bugün doktora gittim hiç bir sorun olmadığını söylediler tahliller temiz. Aklıma gebelik durumu geldi 3-4 gün önce ilişki durumu yaşadık acaba bu kadar erken beblirti olur mu ? Enfeksiyon kum dökme vs olsa idi tahlilde çıkardı lakin bişey çıkmadı. Bu arada kadın doğuma da gitmiştim daha öncesinde polikistik olduğumu söylemisti. Gebelik durumu olabilir mi sizce?

3 4 gunde hic bisey anlamazsiniz daha olusan bisey olamaz

Merhaba adetime 5 gün filn var 8 aydır gebe kalmayı planlıyoruz bu ay sık idrara çıkma başladı sürekli tuvaletteyim enfeksiyondan olabilirmi ama yanma vs yok böyle sık idrara gidip gebe olduğunu ögrenen varmı başka belirtilerim göüslerimde dolgunluk hafif agrı var gün içinde hafif bi bulantı oluyo bunlar psikolojik olabilirmi 🙄

Aslında hamile kaldığım ay adet olmayı bekliyordum hafif karin ağrım vardı sivilcem çıkmıştı ama adetim 6 gün geçince hamile oldugumu öğrendim tabi daha sonra kasık ağrısı çok kötü bir belağrım vardı ama hamileligimi öğrendikten sonra oldu

Buraya bende belirtilerimi yaAbilirim artık.şöyleki bayanlar bir yıllık evliyim ve hiç korunmadık haziranda bi kimyasal gebeliğim oldu.allahımın bi mucizesi gibi iki hafta sonrada doktora ne var neden olmuyor diye bi kontrole gidecektik.bu ay içerisinde çok iyi baktık kendimize ben bi hafta soğan kürü yaptım ceviz bal incir arı sütü balla karışık vs.normalde bugün adet olmam gerekiyordu bu sabah evde test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim. Gelelim belirtilerime benim iki haftadır yumurtalıklarım ağrıyorsu bacaklarıma vuruyordu çok durmadım üstünde gebeyimdir diye birde midem ağrıyordu uzun zamandır midem böyle olmamıştı. Fkat şüphelenmeme en büyük sebep göğüs yumurtalık ve bel ağrısı ama en çokta göğüs

Buraya bende belirtilerimi yaAbilirim artık.şöyleki bayanlar bir yıllık evliyim ve hiç korunmadık haziranda bi kimyasal gebeliğim oldu.allahımın bi mucizesi gibi iki hafta sonrada doktora ne var neden olmuyor diye bi kontrole gidecektik.bu ay içerisinde çok iyi baktık kendimize ben bi hafta soğan kürü yaptım ceviz bal incir arı sütü balla karışık vs.normalde bugün adet olmam gerekiyordu bu sabah evde test yaptım ve gebe olduğumu öğrendim. Gelelim belirtilerime benim iki haftadır yumurtalıklarım ağrıyorsu bacaklarıma vuruyordu çok durmadım üstünde gebeyimdir diye birde midem ağrıyordu uzun zamandır midem böyle olmamıştı. Fkat şüphelenmeme en büyük sebep göğüs yumurtalık ve bel ağrısı ama en çokta göğüs
Adet olmadan bi hafta oncede gogusleriniz ahrir sisermydi acaba yokse bu hamilelikdemi oldu sadece

Merhaba ☀ Gebelik belirtileriniz net şekilde nelerdi acaba
Ve gebeliğinizi evde doğal yöntemlerle öğrenen arkadaşlar varımıdır 🤰
Adetime 3 gün var ve bilemiyorum doğam yöntemler denedim ama ne kadar doğruluk payı vardır ?

Ben adetime 3 gün kala kan testi vermiştim beta hcg 10 çıkmıştı

Benim sadecw adet belirtilerim oldu ilk başlarda ve goguslerim buyudu ve agırmaya başladı , daha sonrasında 4.haftadan sonra kasık batmaları başladı

Adet olacakmış gibi ağrı,halsizlik,iştahsızlık,kokulara hassasiyet benim belirtilerimdi.

Back
X