- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.481
Cevabın için teşekkür ederim en yakın zamanda başlayacagım marka önerebilir misinCanm ben 20 aydır bebek düşüyorum nerdeyse 2 yıldır içiyorum.. Sonucta bu vitamin ilaç deil fazlası depolanmadıgı için sorun yok.. Bir an önce başla sende
İlk gittiğimde folbiol içmiştim.. Bi ara FOLDEN QF 1 haftadır da gynosıtol diye folik asite basladım yumurta kalıyesını de artırıyormus dedilerCevabın için teşekkür ederim en yakın zamanda başlayacagım marka önerebilir misin
Çok erken yumurtladim ondan olabilir ve sogan suyuna başlamak için gebelik testi yaptım ve silik çıktı 2 kere yaptım hata testi içime şüphe düşmedi değil bende adet tarihimi yazım brni de ekleyinHerşey olabılır canım çevresel faktörler beslenmen hormonların.. Ama korkulacak gecıkme ve erken yumurtlama yok
Erken gebelikte silik çıktıysa kan ver canmÇok erken yumurtladim ondan olabilir ve sogan suyuna başlamak için gebelik testi yaptım ve silik çıktı 2 kere yaptım hata testi içime şüphe düşmedi değil bende adet tarihimi yazım brni de ekleyin
Almayı düşünüyorum erken gebelik testiniErken gebelikte silik çıktıysa kan ver canm
Ha ben yanlıs anladım o zaman erken gebelık te silik cıktı yazınca.. Gebelik var sandım cnmAlmayı düşünüyorum erken gebelik testini
Kaç gün var adetine ovulasyon ile takıp edıyor musunAlmayı düşünüyorum erken gebelik testini
Doktora mı sormam lazımİlk gittiğimde folbiol içmiştim.. Bi ara FOLDEN QF 1 haftadır da gynosıtol diye folik asite basladım yumurta kalıyesını de artırıyormus dediler
Bence doktoruna sor canm ama mutlaka başla folik asiteDoktora mı sormam lazım
aldım da bu ay sogan suyuna basliycaktim şüphelenince bıraktımKaç gün var adetine ovulasyon ile takıp edıyor musun
Dur bakalım canm inşallah gerek kalmaz hicbırınealdım da bu ay sogan suyuna basliycaktim şüphelenince bıraktım
2 gebelik testi yaptım silik çizgi cikti erken gebelik testini biraz daha zaman geçsin yapcamDur bakalım canm inşallah gerek kalmaz hicbırıne
Canm gebelik testi silikse sen hamilesin.. Testin var mı atsana resmini2 gebelik testi yaptım silik çizgi cikti erken gebelik testini biraz daha zaman geçsin yapcam
Canm gebelik testi silikse sen hamilesin.. Testin var mı atsana resmini
Çizgi hemen mi çıktı yoksa sonradan mı kuruma çizgisi olabilir mi ki. Ama mutlaka kan testi yaptır acilden
Burda ki acil kolay kolay almıyorÇizgi hemen mi çıktı yoksa sonradan mı kuruma çizgisi olabilir mi ki. Ama mutlaka kan testi yaptır acilden
Hemn cıktıysa bebiş vardır o zaman1 kimyasalim var o yüzden dikkat ediyorum kontrol ediyorum evet hemen çıktı zaten kimyasal gebeligimde bu test ile öğrendim loboquick testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?