Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ben 20 aydır bebek düşüyorum nerdeyse 2 yıldır içiyorum.. Sonucta bu vitamin ilaç deil fazlası depolanmadıgı için sorun yok.. Bir an önce başla sende
Cevabın için teşekkür ederim en yakın zamanda başlayacagım marka önerebilir misin

Cevabın için teşekkür ederim en yakın zamanda başlayacagım marka önerebilir misin
İlk gittiğimde folbiol içmiştim.. Bi ara FOLDEN QF 1 haftadır da gynosıtol diye folik asite basladım yumurta kalıyesını de artırıyormus dediler

Herşey olabılır canım çevresel faktörler beslenmen hormonların.. Ama korkulacak gecıkme ve erken yumurtlama yok
Çok erken yumurtladim ondan olabilir ve sogan suyuna başlamak için gebelik testi yaptım ve silik çıktı 2 kere yaptım hata testi içime şüphe düşmedi değil bende adet tarihimi yazım brni de ekleyin

Çok erken yumurtladim ondan olabilir ve sogan suyuna başlamak için gebelik testi yaptım ve silik çıktı 2 kere yaptım hata testi içime şüphe düşmedi değil bende adet tarihimi yazım brni de ekleyin
Erken gebelikte silik çıktıysa kan ver canm

1 kimyasalim var o yüzden dikkat ediyorum kontrol ediyorum evet hemen çıktı zaten kimyasal gebeligimde bu test ile öğrendim loboquick testi

1 kimyasalim var o yüzden dikkat ediyorum kontrol ediyorum evet hemen çıktı zaten kimyasal gebeligimde bu test ile öğrendim loboquick testi
Hemn cıktıysa bebiş vardır o zaman tebrik ederim erken gebelik daha hassas oldugu için daha net gösterir sabah yapın merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…