pregnly ignesi yaptirip ve sonuc bekleyenlet

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
37
mrb arkadaslar 9gun once pregnly 10000 catlatma ignesi yaptim sonuc bekliyorum benim gibi bekleyenlerde nasil etkiler var acaba

ben yaptırdım bugün 12.günüm 3. ayım ayrıca. bende sadece kasık agrisi var ınşallah tutar :)

ben yaptırdım bugün 12.günüm 3. ayım ayrıca. bende sadece kasık agrisi var ınşallah tutar :)
hayirli olsun genelik testini be zaman yapicaksiniz ve 3.ayim demissin onu anlamadim bide sancin nasil cok mu azmi anlatirsan kendimle kiyaslarim ayrica insallah ama insallah hamilesindir sonucu yaz litfen buraya sende pregnly mi oldun

baska kimse yokmuuu kizlar igne sonucu bekleywn igneden sonra neler yasayan ve ignenin sonucu pisitive cikan arkadaslar yazin lutfenn

telefondan yaziyorum da o yüzden net yazamamşm :)
sağol canım ınşallah sen de hamilesindir üç aydır klomen ve iğne kullanıyorum ama tutmadı ışte. sancım çok eskisinden daha fazla. hatta çekilme gibi acı da oluyor. ınşallah belirtidir. genetik test dediğin nedir

ha pardon yanlış okumuşum gebelik testi demişsin :) gecikme olması için beklerim bir hafta kadar

ha pardon yanlış okumuşum gebelik testi demişsin :) gecikme olması için beklerim bir hafta kadar
bi iki gune tedt yap ozaman canim cunku benim doktorum 14.gun twst yap negative ise haber ver dedi bana bugun 10.gunum hayirlisiyla insallah ikimizde hamile sonuclarini aliriz

canim naptin test oldunmu bebis varmi benim daha 12.gunum oldu bakalim hayirlisiyla insallah guzel haber verirsin
canım ya ben yanlış hesaplamışım. bugün 13.günüm. pazartesi yapmayı planlıyorum. kasık ağrısı falan da kalmadı. zaman da geçmek bilmiyor zaten. sen de test yaparsan haber verir misin :)

canım ya ben yanlış hesaplamışım. bugün 13.günüm. pazartesi yapmayı planlıyorum. kasık ağrısı falan da kalmadı. zaman da geçmek bilmiyor zaten. sen de test yaparsan haber verir misin :)
hadi hayirlisi insallah hamilesindir merak ve heyecanla bekliyorum yazarim tabiki bende cunku bende pazartesi yapicam testi allah ikimizinde yar ve yardimcisi olsun

elbette yazarim cunku bende pazartesi yapicam allah ikimizede hayirli olani nasip etsin

amin inşallah. Allahım isteyen herkese versin. :) sende belirti var mı. bende sancı falan da kalmadı.
bende sadece gogus uclarinda aci var ve renk degisimi var ama tabi bunlar psikolojikte olabilir ha bide asiri istahlandim son olarak cok uyuyorum ama dedigim gibi psikolojikte olabilir tum bunlar

dayanamayıp bugün evde test yaptım negatif :KK43: bu ay da gitti. Hayırlısı diyorum artık. umarım sen bize güzel haberler verirsin

dayanamayıp bugün evde test yaptım negatif :KK43: bu ay da gitti. Hayırlısı diyorum artık. umarım sen bize güzel haberler verirsin
offf ya uzme kendini kac gun olduki hem hasta olmadigin surece hamile ihtimalin vardir kac gun oldu igne olali canim cok uzuldum

bugün 14.günüm ve adet belirtileri başladı ne yazık ki. inşallah dediğin gibi olur canım. sen yarın test yapacak mısın?
evet canim benimde yarin 14.gunum korktum simdi ama umarim hamilesindir canim umarim ama bazilari diyo adet belirtisiyle ayni oluyomus hamilelik belirtileri bilemezsinki bence kanaman baslamadan umidini yitirme bak bi arkadastan okumustum 15. 16.gunde belli olmus ozamana kadar hep negative cikmis bellimi olur

evet canim benimde yarin 14.gunum korktum simdi ama umarim hamilesindir canim umarim ama bazilari diyo adet belirtisiyle ayni oluyomus hamilelik belirtileri bilemezsinki bence kanaman baslamadan umidini yitirme bak bi arkadastan okumustum 15. 16.gunde belli olmus ozamana kadar hep negative cikmis bellimi olur
inşallah canım. teşekkürler. zaten dua edip beklemekten başka çaremiz de yok. herşey Allah'tan. senden güzel haber bekliyorum yarın :)

inşallah canım. teşekkürler. zaten dua edip beklemekten başka çaremiz de yok. herşey Allah'tan. senden güzel haber bekliyorum yarın :)
insallah ikimizde birbirimize guzel haber veririz canim herseyin hayirlisi allah ikimizinde yardimcisi olsun canim bence sende yarin bitane dene kanaman olmazsa

X