• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama pregnyl bulunmuyor ovitrellede yok şimdi ne olacak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ee nolcak ozaman
off ya tedaviler bitiriyo bizi zaten bi de bunları mı düşüncez
ben de bu ay ikinci klomen tedavime başlıyorum
ilaçları almadım henüz

arkadaşlar ovıtrella sanırım bolgesel olarak yok olbılır lakın su an benım bulundugum yerde var arastırılırsa bulunur yardım edebılecegım bışey olursa ısterım.

Ben de aynı durumdayım. Prengnyl malesef yok. En az 100 eczaneyi aradım yok yok yok... Ama ovitrelle buldum trakyada. Daha doğrusu tel'de var dediler. Bu akşam doktora gitmişken onu da gidip alacağız. İstanbulda olsaydın gitmişken sana da alır getirirdim Canım. Bu akşama kadar istanbuldan bana ulaşan olursa ovitrelle alır getiririm.

Arkadaşlar bir de ben prengnyl 5000 üniteden 2 tane kullanıyorum. Birkaç yerde 1,500 ünitelik birkaç kutu buldum. Şimdi ilacın özelliklerini okudum da 1,500 lük olanın içinde 3 ampul varmış. Bunun anlamı 3 X 1,500 =4,500 mü oluyor? Çünkü intenette 5000 ünitenin eşdeğeri 1,500 ünite olarak yazmışlar. Eğer öyleyse hemen almam lazım. Doktora da 7 den önce ulaşamam ki sorayım... Aranızda eczacı var mıııı bana yardım etsin. Lütfen:)

Arkadaşlar bir de ben prengnyl 5000 üniteden 2 tane kullanıyorum. Birkaç yerde 1,500 ünitelik birkaç kutu buldum. Şimdi ilacın özelliklerini okudum da 1,500 lük olanın içinde 3 ampul varmış. Bunun anlamı 3 X 1,500 =4,500 mü oluyor? Çünkü intenette 5000 ünitenin eşdeğeri 1,500 ünite olarak yazmışlar. Eğer öyleyse hemen almam lazım. Doktora da 7 den önce ulaşamam ki sorayım... Aranızda eczacı var mıııı bana yardım etsin. Lütfen:)

bırıcık merıcık 1500 lıkten 7 tane olması lazım
oda
kullanım acısında zor

7 tane de bulamam ki zaten. Belki 3 kutu bulabilirim. Ben 1500 lüklerin içinde 3 tane 1,500 var ve toplamda 4,500 yapyodur belki dedim. Fukara tesellisi oldu galiba:) Açıkçası doktorum da bilmiyo galiba ilacın eşdeğerlerini. Önceki ay yine prengnyl bulmakta zorlandık. Eczacılar doktorunuza sorun diyor, doktor hangisi eş değeriyse onu versinler işte eczacıların işi eşdeğerini vermek zaten diyor. Neyse ki sonunda zorla da olsa bulmuştuk. Bu ay ne olacak bakalım. Yardımın için teşekkürler canım.

Kızlar bana dün bir eczacı 1,500 lük bulduysan alabilirsin çünkü içinde 3 tane 1500 lük var dedi. Suyunu az koyarsın bir çok hastaya öyle verdik dedi. Dr u aradım olur al dedi. Akşam da ilacı alıp dr a gösterdim. Tamam dedi hiç bi mahsuru yok.
1500 ünite prengly bulursanız kaçırmayın alın. hem piyasada tek tük de olsa 1500 lük bulunuyor. Ben telde sorarken birkaç yer var demişti. Bu arada kıyıda köşede kalmış eczanelerde daha kolay bulunuyor.

arkadaşlar sole soyleyım 3 adet 1500 luk 5000 lıke denk degıl asla dozlamda duşme var lakın dr bu duşmeyle olur dıyosa bılemıycem ama kattıyen ben onermezdım.

zaten 7 tane vurulmas canım ovıtrella yı kullan ıns yardım gerekırse her zaman.

isranz sizdede yok galiba pekii bize önerilerin ne 5000lik bir adet buldum ama 10000 olması lazım siz demi hiçbiryerde bulamıyosunuz hani eczanecisin ya hiç imkan yokmu bulmak için bide bu ilacı neden kaldırdılar okadar insan madur oldusenağlamasenağlama

istanbulda preglny bulamadım gezmediğim ecz kalmadı bugun rastgele yaşadıgım kasabada hiç aklıma gelmicek yerde 2tane 5000 lik buldum ve aldım reçeteyle bile almadım isterse verdiğim paranın çok çok üstünde bile bulsam alcaktımm ama 2taneyle olmazki çoookkk lazım:(

bir aşılama için 2 adet 5000 yani toplamda 10000 ünite yeterli zaten canım senin ilk aşılamanmı birde ovitrelle yokmu piyasada iğnelerini buzdolabında beklet

kahramanmaraşta hemşire olan özlemnaz adlı arkadaşım merhaba bende maraştayım hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusun orun ne idi sende bende çatlatma iğnesi ve klomen kullanıyorum.ben buldum eczaneden eczacılar bulabiliyor aslında haber bıraksanız.cevap verirsen çok sevinirim

yok benim için değil aşılama değil yani eşim için hipofizle ilgili lh fsh düşük yani o yüzden çok lazım 1sene kadar kullanması gerek:(

Back
X