Pregnyl Catlatma ignesinden sonra

fgnsml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
695
498
Kızlar Selam. Ben tam bi hafta once catlatma ignesi vuruldum 34 saat sonra ilişki oldu sonraki gün boş geçtik sonra yine ilişki. Şimdi 1 haftadır resmen kendimi dinliyorum ne bir kaşık ağrısı yaşadım ne başka bir belirti hiçbişeyim yok yani. Burada okuyorum göğüslerde hassasiyet alttan batma kaşık ağrısı filan yaşayanlar var hep. Büyük ihtimal tutmadı diyorum ben. Benim durumunda olan var mı Siz Nasılsıniz? ?

Bende geçen hafta pregnyl catkatma iğnesi vuruldum. Bende 3 gün kasık ağrısı vardı ve daha sonraki günlerde ve halen sürmekte olan göğüs uçlarda hassasiyet ve ateş basmaları var. Bu herkesde değişiyormuş yani biraz bünyeye bakıyor. 14.gün test yapilabilinirmis ama idrar testimi yoksa kan testimi onu bilmiyorum.Bu arada ben pco hastasıyım ve ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı.

Bende geçen hafta pregnyl catkatma iğnesi vuruldum. Bende 3 gün kasık ağrısı vardı ve daha sonraki günlerde ve halen sürmekte olan göğüs uçlarda hassasiyet ve ateş basmaları var. Bu herkesde değişiyormuş yani biraz bünyeye bakıyor. 14.gün test yapilabilinirmis ama idrar testimi yoksa kan testimi onu bilmiyorum.Bu arada ben pco hastasıyım ve ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı.

Kan testidir bence 14. Gün çok erken nerdeyse adetten 10 gün önce oluyo belli olur mu ki bugün 8. Gün de bitti bakalım beklemek ne kötü

Merhaba arkadaslar igneden sonraki 10. Günüm dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim 9. Ve 10. Gunde ki testler erken mi yanilticimi dir sizce ?

X