pregnyl

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.018
798
36
Kizlar pko hastasiyim. Yumurta tembelligi var ve tüplerimden biri tıkalı. Yumurtlama tedavisi goruyorum 2 senedir ilk defa klomen ise yaradi ve bir yumurta oluştu. Doktorum pregnyl catlatma ignesi verdi ama 5000 IU 2 kutu alip karistirip vurunacaksin dedi. Soyle ki 2 toz 1 su seklinde. İgneyi yaptirdim ama feci bir kasık agrisi ve kanamam var. Boyle bir sey yasayan var mi? Sancim artiyor korkuyorum acile mi gitsem? Ya da yumurta catlamasindan mi bu agri ve kanama? Yardim edin

Tüü allah caninizi almaya bir allahin kulu cevap yazmadi! Anca bdvde millete boşan da boşan deyin

Tüü allah caninizi almaya bir allahin kulu cevap yazmadi! Anca bdvde millete boşan da boşan deyin
merhaba canim öncelikle gecmis olsun. bende gecen ay ovitrelle oldum bendede cok kasik agrisi oldu ama kanama olmadi. yumurtqn catlarken kanaman olmus olabilir ama doktoruna gorunmende fayda var

merhaba canim öncelikle gecmis olsun. bende gecen ay ovitrelle oldum bendede cok kasik agrisi oldu ama kanama olmadi. yumurtqn catlarken kanaman olmus olabilir ama doktoruna gorunmende fayda var
Teşekkür ederim canim :)
Dun kanamam oldu korktum ama bugün biseyim yok şükür :) kasik agrilari hafif derecede ara ara gelip gidiyor :)
Peki faydasi oldu mu? Var mi hamilelik durumu?

Teşekkür ederim canim :)
Dun kanamam oldu korktum ama bugün biseyim yok şükür :) kasik agrilari hafif derecede ara ara gelip gidiyor :)
Peki faydasi oldu mu? Var mi hamilelik durumu?
yok canim malesef ilk ayimdi bugun yine doktorum klomen verdi sonrada igne ins bu ay olur bebislerimize kavusuruz

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım çoğunuzun yaşadığı gibi bende klomen ve ardından pregnyl kullandım doktorum bana ilişki saati falan söylememişti ama ben 36. saatte ilişki yaşadım vs.vs.daha sonra bir kontrolüm oldu doktorum e2 ve progesteron testi istedi ve test sonucun çok iyi dedi ayın 5 inde tekrar gel dedi o zamana kadar adet olursun demişti ve ben son iki günüm kalmıştı ki ayın 5 ine adet oldum yani iğneden tam 22 gün sonra ama bugüne dek sürekli akıntılarım kasık ağrım hatta tansiyon düşüklüğüne bağlı baş dönmelerim oldu yinede gebeliğe çok yormasamda azıcık heveslenmiştim maalesef ilk denememde tutmadı eşim ise henüz hiç muayene olmadı bakalım evleneli 8 ay yeni bitti bu arada çok zor bir süreçmiş gerçekten hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…