preimplantasyon yaptiran varmi?

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
Selam arkadaslar,

simdi belki dersiniz, sen bizden sanslisin diye, ama bilemem, ben 1. ayda dogum yaptim, ve kizim 12 hafta erken dünyaya geldi. Ne yazikki, kromozom bozuklugu var ve bunu benden aldigini söylendi. Hamile kalabiliyorum ama benim dogurdum cocuklar ya hastalikli dogarmis, yada hemen ölürmüs, kizimi öyle gördükce icim eriyip gidiyor. Hic olmaya bilirdi onuda biliyorum, ama bebegim cok cekiyor, ilerde cocuk düsünürsek bu tedaviyle yaptirmam mümkünmüs..... Yaptiran varmi onu bilmek istiyorum....Ne kadar hamile kalma sansi var....Bebegim icinde dua edin teyzeleri...hergün yasadigina o kadar hamd ediyorumki....

kaderin de bunu yaşamakta varmış.Allah yardım etsin.kızına da acil şifalar versin canım.şöyle bir tedavi bu.normal bir tüp bebek tedavisi oluyorsun.embriyolar oluştuktan sonra birer hücre alıp genetik tarama yapılıyor.sağlıklı embriyolar belirleniyor ve sadece bunlar transfer ediliyor.benim de 3 denemem var.şu an kandan genetik test yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz.genetik bir rarahatsızlık
çıkarsa eşimde ya da ben de bize de preimplantasyon genetik tanı yapılacak.dr um sağlıklı embriyolar seçildiği için bu şekilde daha yüksek oranlarda gebelik elde edildiğini söyledi.sana da bebişine de dua ediyorum.Allah gönlüne göre herşeyin güzelini hayırlısını versin...

insallah sende genetik bozuklugu cikmaz. Ne yazikki bende bu problem cikti ve cok mutsuzum. Esim icin napim bilmiyorum, benim yüzümden bunlari cekmesi cok üzücü...Allah herkese hayirlisini nasip etsin ne diyim...imtihan dünyasi

insallah sende genetik bozuklugu cikmaz. Ne yazikki bende bu problem cikti ve cok mutsuzum. Esim icin napim bilmiyorum, benim yüzümden bunlari cekmesi cok üzücü...Allah herkese hayirlisini nasip etsin ne diyim...imtihan dünyasi

iyi dileklerin için teşekkürler.kendini suçlama bence.bu sizin ortak kaderiniz.kaderde ne varsa yaşıyoruz işte.bu da bizlerin sınavı.önemli olan Allah a inancımızı kaybetmemek ve bu sınavı en iyi şekilde geçirmek.eşim de kendini çok suçladı.Ona da aynı şeyi söyledim bu ikimizin sınavı.başkasıyla evlensem de çocuk sıkıntısı çekicektim belki.bunu bilemezsin dedim.ikimizin de birbirimizi suçlamaya hakkı yok.kendimizi de suçlamayalım.
yine söylüyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin....bizlere de sabır ,güç versin....sevgiler a.s.

saol canim Allah razi olsun, Allaha hamd olsun esimle evlenmisim. Cok duyarli cok hassas davrandi benimle, hala öyle. Biz iyi ve kötü günde beraberiz diye bosunami söz verdik dedi. Sabr etmekten baska carem yokki...Allahimin bi imtihani benden daha kötüleride var

canım Allah bebişine acil şifa versin.Sende kendini suçlamaktan vazgeç evlilik ne için varki her şart altında birlikte birbirine destek olmak ve sağlam sevgiyle aynı yolda yürümek için değil mi böyle yanlış düşünceleri getirme aklına ayrıca bunun bir tedavisi var önlemi var ya dermansız dertleri olan ne yapsın.

yücem sen nasılsın.son kontröllerin nasıl?bir süredir görüşemedik.durumunu merak ediyorum.bilgi verirsen sevinirim.

kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var

ilk tüp bebek denemem negatif.ikinci deneme için preimplatasyok istedi doktor.yaptıran var mı bilgi veren olursa sevinirim.çok kararsızım.hesapladık 10.000 tl ye yakın tutuyor toplamda.malum dolarla iş yapıyorlar.lütfen yardımcı olun...

zümmin çok geçmiş olsun yavrunada acil şifalar diliyorum. bende de kromozon tranklokasyonu var daha önce 2 düşüğüm var ikiside tüp bebekti. daha sonra genetik testte öğrendik problemi. ve 3. denemede pgt yaptırdık 2 sağlıklı embriyom çıktı. şuan 13 haftalık hamileyim. 2li testin sonucunu bekliyorum. bu yöntemle bebeklerini sağlıklı olarak kucağına alanlar var.. umarım benim bebeğimde sağlıklıdır ve benimle kalır.. tabiki bu yöntemde kesin sonuç vermeyebilir. rabbim yardımcımız olsun.

zümmin çok geçmiş olsun yavrunada acil şifalar diliyorum. bende de kromozon tranklokasyonu var daha önce 2 düşüğüm var ikiside tüp bebekti. daha sonra genetik testte öğrendik problemi. ve 3. denemede pgt yaptırdık 2 sağlıklı embriyom çıktı. şuan 13 haftalık hamileyim. 2li testin sonucunu bekliyorum. bu yöntemle bebeklerini sağlıklı olarak kucağına alanlar var.. umarım benim bebeğimde sağlıklıdır ve benimle kalır.. tabiki bu yöntemde kesin sonuç vermeyebilir. rabbim yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…