Premature Bebekler Prematüre bebeğim oldu lütfen yardım edin mama desteği bekliyorum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

adaercan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
107
0
16
İçel Mersin
Mersinde oturuyorum ikinci çocuğum çeşitli nedenlerden dolayı 25 haftalık prematüre doğdu. Doktor eoprotein mama istedi acilmiş. Maddi durumumuz hiç yok temin edemedimmaddi sıkıntılardan ve bebeğimi düşünmekten sütüm kesildi. Buzluktaki sütlerim bitmeden almam lazım lütfen bana yardım edin çok zor durumdayım

Mersinde oturuyorum ikinci çocuğum çeşitli nedenlerden dolayı 25 haftalık prematüre doğdu. Doktor eoprotein mama istedi acilmiş. Maddi durumumuz hiç yok temin edemedimmaddi sıkıntılardan ve bebeğimi düşünmekten sütüm kesildi. Buzluktaki sütlerim bitmeden almam lazım lütfen bana yardım edin çok zor durumdayım

öncelikle geçmiş olsun Rabbim sağlıklı olarak büyütmek nasip etsin.ben 48 gün önce doğum yaptım eoprotin aldım yanlız kullanamadım açtım iki kez kullandım kutu olduğu gibi duruyor eğer evde kullanacaksanız bana özelden yazın adresinizi hemen yollayım yanlız yoğun bakımdaysa bebeğiniz açık kutu almıyorlar o yüzden anlamsız olur yollamam

Mesajınızı gördükten sonra hastaneyle konuştum mamyı temin ettiğimi yalnız açılmış olduğunu yinede getirim mi dedim açıldıktan sonra bi süresi varmış o süreyi aşmamışsa olur dediler. özelden mesaj hakkım olomadığı için burdan cevap yazdım ben tel. Numaramı yazayım ulaşırsanız eğersevinirim inş. Süreyi aşmamıştır beni çok büüyk bi yükten kurtarırsınız 0541 663 62 39 ismim gökçe
allah üç ayların hatrına yaptığınıuz hayrı boşa çıkarmasın inş.gerçekten çok teşekkür ederim.lütfen bi an önce iletişime geçin :(

öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıklı olarak büyütmek nasip etsin.ben 48 gün önce doğum yaptım eoprotin aldım yanlız kullanamadım açtım iki kez kullandım kutu olduğu gibi duruyor eğer evde kullanacaksanız bana özelden yazın adresinizi hemen yollayım yanlız yoğun bakımdaysa bebeğiniz açık kutu almıyorlar o yüzden anlamsız olur yollamam

bilgileri yazdım en kısa sürede dönerseniz çok sevinirim rahat bi uyku uyumak istiyorum artık içinde bulunduğum durumu size anlatmam mümkün değil..

bilgileri yazdım en kısa sürede dönerseniz çok sevinirim rahat bi uyku uyumak istiyorum artık içinde bulunduğum durumu size anlatmam mümkün değil..

en kısa sürede size ulaştıracağım evimin yakınında kargo yok iki bebekle dışarı çıkma imkanımda yok şuan için. kargoları aradım malesef evden gelip alma durumları yokmuş daha doğrusu cumartesi öğlene kadar alabiliyorlarmış yarın pazar ama pazartesi sabah ilk iş acil kargo ile size yollamış olacağım Allah şifalar versin evladınıza.buarada kızmı erkekmı

Son düzenleme:
en kısa sürede size ulaştıracağım evimin yakınında kargo yok iki bebekle dışarı çıkma imkanımda yok şuan için. kargoları aradım malesef evden gelip alma durumları yokmuş daha doğrusu cumartesi öğlene kadar alabiliyorlarmış yarın pazar ama pazartesi sabah ilk iş acil kargo ile size yollamış olacağım Allah şifalar versin evladınıza.buarada kızmı erkekmı

allah sizden razı olsun gerçekten sizi unutmicam bebeğim erkek inş. allah onu bana sizin evlatlarınızıda size bağışlar.

Merhaba, cok gec gordum mesajinizi.Keske daha once gormus olsaydim ben de yollamak isterdim. Bebeginiz su an nasil? Bir seye ihtiyaciniz var midir?

Back
X