Prematüre bebeğim prematil mamada kabız oldu.

basakabanos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
1
0
1
25
Merhaba Arkadaşlar prematüre bebeğim prematil mamada aşırı kabız keçi pisliği gibi yapar oldu ve bende direkt mamasını değiştirdim fakat bu sefer aşırı zayıf kaldı öneri ve tavsiyelerinizi acil almak istiyorum .

bunu kullanıyorum araştırın istersenız

Eklentiler

• IMG_4175.webp
    IMG_4175.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 6
Biz de aynısını yaşadık ama mama değiştirmenizi tavsiye etmem onun yerine doktorum bana zeytinyağı önermişti. Popo bölgesine masaj karnına masaj bir de az mamaların zeytinyağı katıyordum

Aptamil prosyno kullanmıştım ben 33 haftalık doğum yapmıştım iyi kilo aldırdı

Bebeğiniz kaç kilo ? Biz de bir süre prematil kullandık. Kızım çok kabız oldu. Zeytinyağı katıyordum. Doktorumuz da soyluyordu katmamiz gerektigini. Kendim yenidoğan yoğun bakım hemşireliği yaparken de ailelerden istiyorduk katmak için.
Bizimki kronik kabızlığa döndü. Kilosunu toparladiktan Sonra hiip kullanmıştım bir tek o iyi gelmişti. 4.5 yaşında nerdeyse hala problemlerimiz var.

Evolvia mama tavsiye ederim iyi kilo aldiriyor.hipp,sma mamalar aldım hiçbiri kilo almadı severek hiç icmedi. Keşke ilk mama evolvia alsaydım pişman oldum almadigimi. Mama yaptığımda hemen alır elimde sevinerek icerdi. Sma mama 40 dk 120mlc zor bitirirdi. Evolvia mama170mlde 10dkkada içerdi 1yutup bile bırakmıyor.

Son düzenleme:
Merhaba biz de Aptamil conformil kullanıyoruz . 31+0da doğdu ıkızlerim. Ciddi kolik ve kabızlık vardı. 3 kıloya kadar prematil kullandık. Ordan aptamile geçtik. Gaz problemimız cıddı olcude azaldı. Kabızlık da zaten kalmadı şükür.

Prematür bebeklere prematüre mamaları dışında mama verilmez. Değiştirdiğiniz mama hangi bebekler için kullanılıyor?

Back
X