Başta biraz sorun yaşadık kusma ve gaita sorunu vardı. Ama 8-10 gündür normale döndü.Sindirimi için bir şey söylediler mi ?
Midesine inen boruyla besleniyor. Sütümü o şekilde veriyorlar, çok küçük daha ememezEmziriyor msn kuvezde yoksa sağım yapıp biberonla mi veriyorlar
Peki antibiyotik tedavisi falan veriyorlar mı şu an ? Entübe durumda ise başta zor alabilir kızım 1kg doğmuştu 1500 olana kadar baya uzun süre geçmişti sonra daha kolay aldı.Başta biraz sorun yaşadık kusma ve gaita sorunu vardı. Ama 8-10 gündür normale döndü.
Sağim yapıp gonderdgnz ön süt mü acaba? Aklıma o geldi bu konuyu bir araştırın sütun De ilk emdiği ön süt kıvamı yağlı olmaz sonraki kısmı yağlı olur diye biliyorum. Ama siz bakın yine de sık sağım yapın sütünüz azalmasinMidesine inen boruyla besleniyor. Sütümü o şekilde veriyorlar, çok küçük daha ememez
Yani iki göğsüm boşalana kadar sağıyorum aslında.Sağim yapıp gonderdgnz ön süt mü acaba? Aklıma o geldi bu konuyu bir araştırın sütun De ilk emdiği ön süt kıvamı yağlı olmaz sonraki kısmı yağlı olur diye biliyorum. Ama siz bakın yine de sık sağım yapın sütünüz azalmasin
Bazen bu tarz durumlar yaşanıyor. Sen beslenmene dikkat edebiliyor musun ? Protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Benim de sütüm kilo aldırmadı. Çok sütüm vardı. Süte katılan eoprotinden aldık. Bebekler sonra kilo aldılar yoğun bakımdan çıktılar. İkiz olduğu için sütü çok veremedim. Mamaya döndük. Ama bizimkiler çok iştahsızdı ve hala öyleler. Yapacak bir şey yok. Sağlık olsun yeter kiMerhaba. 29. Haftada 1450 gram doğdu bebeğim. 26 gündür küvözde. Bir dönem kilo verdi şimdi kilosu 1500 gram oldu. Bu kadar günde daha yeni doğum kilosunun üstüne çıktı, günlerdir de kilo alını neredeyse yok. Sütüm bolca var. İçiyor da. Ama nedense kilo almıyor. Bizimle birlikte olan bebekler 2 kiloya ulaştılar bizimkinin kilosu artmıyor. Doktorunuz Sma nın anne sütü zenginleştirici gıdasını önerdi onu aldık sütüne ekleyecekler, ama o da güvenilir mi kafamda soru işaretleri var. Bu konuda görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Sütüm fazla olduğu ve bebeğim içtiği halde neden kilo alımı yok sizce?
Peki her beslenmesine ekleyeceklerini söylediler süt zenginleştirici gıdayı. Sizce de fazla değil mi 2 saatte bir beslenmesi var bebeğinBazen bu tarz durumlar yaşanıyor. Sen beslenmene dikkat edebiliyor musun ? Protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Benim de sütüm kilo aldırmadı. Çok sütüm vardı. Süte katılan eoprotinden aldık. Bebekler sonra kilo aldılar yoğun bakımdan çıktılar. İkiz olduğu için sütü çok veremedim. Mamaya döndük. Ama bizimkiler çok iştahsızdı ve hala öyleler. Yapacak bir şey yok. Sağlık olsun yeter ki
Hayır fazla değil. Şöyle düşünün bebeğin alması gereken bir protein yağ miktarı var. Süt onu bazen karşılayamıyor. Onu süte ekleyip veriyorlar. Sizde beslenmenize ve uykunuza dikkat edersiniz zamanla sütun kalitesi artar diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizlePeki her beslenmesine ekleyeceklerini söylediler süt zenginleştirici gıdayı. Sizce de fazla değil mi 2 saatte bir beslenmesi var bebeğin
Teşekkür ediyorumHayır fazla değil. Şöyle düşünün bebeğin alması gereken bir protein yağ miktarı var. Süt onu bazen karşılayamıyor. Onu süte ekleyip veriyorlar. Sizde beslenmenize ve uykunuza dikkat edersiniz zamanla sütun kalitesi artar diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğinizle
Yani iki göğsüm boşalana kadar sağıyorum aslında.
Bir de öyle denerim. Teşekkür ederimKaç dakika sağıyorsunuz her birini 15 er dakika sağdıktan sonra başa dönüp 10ar dakika daha sağsanız. Sütün yağlı kısmının sonradan geldiğini söylüyor bazı uzmanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?