Prematüre bebeğim sütüm olduğu halde kilo almıyor

muzyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
46
5
6
34
Merhaba. 29. Haftada 1450 gram doğdu bebeğim. 26 gündür küvözde. Bir dönem kilo verdi şimdi kilosu 1500 gram oldu. Bu kadar günde daha yeni doğum kilosunun üstüne çıktı, günlerdir de kilo alını neredeyse yok. Sütüm bolca var. İçiyor da. Ama nedense kilo almıyor. Bizimle birlikte olan bebekler 2 kiloya ulaştılar bizimkinin kilosu artmıyor. Doktorunuz Sma nın anne sütü zenginleştirici gıdasını önerdi onu aldık sütüne ekleyecekler, ama o da güvenilir mi kafamda soru işaretleri var. Bu konuda görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Sütüm fazla olduğu ve bebeğim içtiği halde neden kilo alımı yok sizce?

Bir zararı yok mudur? Bebeğim daha çok küçük endişeliyim
Zararı olsa doktor söylemezdi zaten düşük doğum ağırlığı olan bebeklerin sütüne katılan bie protein o günde 2 kez veriyorlar benim oğlumda 1950 doğdu 33 haftalıkken doktor bizede önerdi onun sayesinde hızlı toparlandı

Zararı olsa doktor söylemezdi zaten düşük doğum ağırlığı olan bebeklerin sütüne katılan bie protein o günde 2 kez veriyorlar benim oğlumda 1950 doğdu 33 haftalıkken doktor bizede önerdi onun sayesinde hızlı toparlandı
Hemşireler her beslenmesine ekleyeceklerini söylediler. Sizinki günde 2 kere verilmiş, her beslenme fazla değil mi sizce de? Benim de kafama pek yatmadj

Hemşireler her beslenmesine ekleyeceklerini söylediler. Sizinki günde 2 kere verilmiş, her beslenme fazla değil mi sizce de? Benim de kafama pek yatmadj
Yoğun bakım doktorum bana 2 kez vereceğiz en fazla 3 demişti isterseniz bir araştırın fazlası zarar olabilir nolur nolmaz

Back
X