Merhabalar, benimde prematüreydi ancak beslenme güçlüğü nedeniyle uzun süre kaldı yoğun bakımda. Burundan beslediler. Ne zaman biberonun tamamını bitirmeye başladı çıkarttılar ancak evde öyle zordu ki beslemek. Bir buçuk saati geçiyordu bir beslemeyi yaomak. o zamanlar 40-45cc gibi alıyordu . Piyasadaki tüm biberonları denedim hangisi ile beslenir diye. En son sizin gibi lansinoh kullandım ancak küçük olan ile yoruluyor bitiremiyordu bende bir üst medium olan başlığı taktım daha rahat içti. Her 10-15 ccde bir gaz çıkartıyordum midesinde yer açılsın içmeye devam edebilsin diye. Her besleme sonunda yeniden gaz çıkartımı yapıyordum. En son içemediğinide we baby biberona koyuyordum ağzına akıyordu öyle içeriyordum. Beslemek çok zorlu bir dönemdi ve benim gibi zorlanan başka kimseyi görmemiştim prematürede olsa. O yüzden yazmak istedim belki faydası olur sizede. Biraz büyüyünce daha rahat içince küçük başlığa yeniden geçtim. Sorun çenesinin güçlü olmaması. Ve normale göre çok uzun sürede güçlendi. Her besleme işkence gibiydi. Umarım sizinki biran önce toparlar.