Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 28+3 doğum yaptım bebeğim 41 gündür yoğun bakımda solunum sıkıntısı cekiyor makinalara bağlı benimde moralim cok bozuk dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
bende 28+3 doğum yaptım bebeğim 41 gündür yoğun bakımda solunum sıkıntısı cekiyor makinalara bağlı benimde moralim cok bozuk dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun dualarım seninle ve bütün prematüre bebeklere saret bu süreçte kendinede çok dikkat et allah yardımcın olsun..benim bebeğimde 28 haftalık doğdu ciğerlerinde problem vardı oksijene bağlı yaşadı 2 ay 13 gün küvezde kaldı eve çıkarkende oksijenle çıktık ama çok şükür hiç kullanmadık.herşey çok güzel bebeğimi güzelce büyütüyorum tatile bile gittik.1030 gr doğdu 36 cm boy 10 aylık düzeldilmiş yaşı 7,5 aylık..allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksın...
kızım 30+6 da 1 kilo doğdu 37 gün hastanede yattı bu günler bitermi dedim ama bitti suan 16 aylık haftasonu yürümeye başladı bile allaha binlerce şükür unuttum o günleri
tabiki zor sabır isteyen bişe prematüre annesi olmak herkes kocaman topaç gibi bebeğini kucagı alırken 1 kilo bebeği nasıl tutacağını bile bilememek ama inanki unutacaksın bu günleri yavrunu kucağına alıp evinizin yolunu tutuğun gün.
merhaba,
benim bebeğimde 20 gündür küvezde. Hergün küvezde olan bebeklere dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun biran önce sağlıklarına kavuşup yanımıza kollarımıza gelirler inşallah. gerçekten bir anne için çok zor günler. dualarım sizlerle. günler çok zor geçiyor. hastaneden bazen süt götürmem için arıyorlar ama telefonum her çaldığında içimde bişeyler kopuyor acaba bişey mi oldu diye. çoook zorrr Allahım evlatlarımızı koru onları bize bağışla yarabbim