Premature Bebekler Premature bebekler için kaç yaşına kadar devam sütü kullandınız?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

goandlove05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
33
26
3
34
Bebeğim premature doğduğu için bide yeterli anne sütü alamadığı için bu konu benim için çok hassas. Bebeğim şuan 4 aylık doktorumuzun öneriyle aptamil kullanıyoruz şimdilik gelişimimiz iyi gidiyor doktorumuzun söylediği kadarıyla 3 yaşına kadar devam sütü vermeye devam edicekmişiz. Siz kaç yaşına kadar devam sütü kullandınız merak ediyorum. yaşıtlarına göre gelişimleri nasıl çocuklarınızın. Erken doğum yapınca ister istemez insanın kafasında bir sürü soru işareti oluyor. Bu süreçlerde nasıl beslediniz nasıl gelişim gösterdi paylaşırsanız çok mutlu olurum. :)

Aslında çok erken olmadı 36 haftalıkken dünyaya geldi ama kilo olarak baya azdı 1 buçuk kilo 38 cm doğdu oğlum. Sabah kalkmıştım birden suyum geldi herhangi özel bir durum yoktu durup duruken oldu herşey

Bu konuyu bende dusunuyordum kendi kendime. Haziranin ortasinda rutin kontrolumuz var o zaman doktoruma soracagim buradan yazarim bende

Bebeğim premature doğduğu için bide yeterli anne sütü alamadığı için bu konu benim için çok hassas. Bebeğim şuan 4 aylık doktorumuzun öneriyle aptamil kullanıyoruz şimdilik gelişimimiz iyi gidiyor doktorumuzun söylediği kadarıyla 3 yaşına kadar devam sütü vermeye devam edicekmişiz. Siz kaç yaşına kadar devam sütü kullandınız merak ediyorum. yaşıtlarına göre gelişimleri nasıl çocuklarınızın. Erken doğum yapınca ister istemez insanın kafasında bir sürü soru işareti oluyor. Bu süreçlerde nasıl beslediniz nasıl gelişim gösterdi paylaşırsanız çok mutlu olurum. :)
34 haftalık erken dogum yaptım bende aptamiş verdim 2 2,5 yasında bıraktı normal süte geçtik.şuan 4 yasını doldurmak üzere ve yasıtlarından cok daha büyük.8 yaş ortalamasında:-)darisi başiniza

Back
X