Premature Bebekler prematüre bebeklerde gece uykusu ve besleme

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

nubahar86

kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
501
13
118
39
Van
merhaba arkadaşlar...........burda sorduğum sorulara cevapladığınız için hepinize teşekkür ederim.............arkadaşlar bebeklerinizi üç saatte bir uyandırıp besliyormusunuz yoksa acıkıp uyanmalarınımı bekliyorsunuz özellikle geceleri çünkü büyüme hormonunun uyurken devreye geçtiğini duymuştum son kontrolümüzde doktorumuza soracaktım ama unuttum.................... bu arada bebeği 3 ay 12 günlük düzeltilmiş ise 2 ay 11 günlük şu anda 5 kilo 52 santim sizce nasıl iyimi

benim kızım gündüz fazla uyumadığı için beslemek kolay oluyor ama geceleri bazen 4buçuk saate yakın uyuyor başlarda uyandırıyordum ama kaç gündür uyandırmıyorum büyüme dengesini bozmamak için birde kızım belirli bir cc içmiyor bazen 130 cc içer bazen ise 50 60cc içip yatar belirli bir miktar veripmi uyutmak lazım yoksa ne içmişse o kadar yeterlimidir

canim benim bebegim yaklasik 130 gündür hastanede düzeltilmis 17 günlük 2670 gr 3gün önce beslenme saatini degistirdiler 4 saatte bir veriyolar mamasini..80cc veriolar...uykuda önemli zaten ácikinca agliyolar..daha tecrübeli anneler sana yardim edecklerdir...benim bebegim daha cok kücük ama 4 saatte bir yiyor...

Back
X