• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prematüre hastahane onerisi

Moni moni

Yabadabaduuu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
4.408
4.690
63
Hanımlar prematüre bebeğim var ve 3. Ayda çocuk kardiyoloji muayenesine getirmemiz gerekli bebeğimizi. Bu hastahanelerden hangisi ve hangi hekimi önerirsiniz. Aynı zamanda rop muayenesi için de gidicez. Şehir dışından gideceğimiz için ikiside qyni gün aynı hastahanede yaptırmayı istiyoruz. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. 🌺

Eklentiler

• Screenshot_20240320-161324_CDAS.webp
    Screenshot_20240320-161324_CDAS.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 62
Bunları yaptırın dedi doktorum rop muayeniside var

Eklentiler

• 17113461195154898975963942185836.webp
    17113461195154898975963942185836.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 54
Evet bizde rop yaptiricaz ama hangi hastahane iyidir onu araştırıyorum bayram sonrası gitmemiz gerekli hem kalbe hem rop çekimine
Etlik şehir hastanesi Caner kara
Yada Başkent hastanesi irem akkoyun yanlız rop muayenisi 3kere yaptiriyo.bugun gidip yaptircaz son gidiş.cnm kalça ultrasyonu erken cektirmeyin kemik tam gelişmedi korkmayın.normal doğum nezamansa 2ayin gibi çektirin.verem asi yaptirdinizmi.

Son düzenleme:
Etlik şehir hastanesi Caner kara
Yada Başkent hastanesi irem akkoyun yanlız rop muayenisi 3kere yaptiriyo.bugun gidip yaptircaz son gidiş.cnm kalça ultrasyonu erken cektirmeyin kemik tam gelişmedi korkmayın.normal doğum nezamansa 2ayin gibi çektirin.verem asi yaptirdinizmi.
Kalcayı 3. Ayın içinde çekim yapılıyormuş Nisan 15 de çekim olucak. Aslinda 2. Ayda imiş bizimki prematüre olduğu için 3. Aya kaydı.
Verem dahil 2. Ay aşılarını yaptırdık.
Rop için önce çocuk kardiyolojiyi bulmam gerekiyor. Etlikte onerebileceginiz kardiyoloji doktoru varmi ? Rop için tel ile randevu almam gerekiyormuş rica edicem atni gün yaptirabilmek için. Bu arada rop denildiği gibi zor mu oluyo

Kuvözde kaldığı hastanede bizim bebeğin takibi yapılıyor.

Üniversite hastanesinde doğdu,orada kuvözde kaldı,takibi de orada devam ediyor.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Kuvözde kaldığı hastanede bizim bebeğin takibi yapılıyor.

Üniversite hastanesinde doğdu,orada kuvözde kaldı,takibi de orada devam ediyor.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
Amin size de inşallah 🤲

Hanımlar prematüre bebeğim var ve 3. Ayda çocuk kardiyoloji muayenesine getirmemiz gerekli bebeğimizi. Bu hastahanelerden hangisi ve hangi hekimi önerirsiniz. Aynı zamanda rop muayenesi için de gidicez. Şehir dışından gideceğimiz için ikiside qyni gün aynı hastahanede yaptırmayı istiyoruz. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. 🌺
Merhaba

Konuya biraz geç kalmışım bebisiniz nasıl kontrolleri nasıl geçti iyidir inşallah 😇 bende prematüre annesiyim Bolu'da kuvoz kalmadığı için sevkle Kocaeli özel hastanede dogumyaptim bebeğim 35 gün kuvozee kaldı ilk rop muayenesi orada yapıldı bir aylık olduğu için ikinci muayane 6. Ayda yapılıyor dediler fakat randevu bulamıyorum bekarken Ankara'da oturuyordum oralari biliyorum ama rop muayenesi ve işitme testini doğum yaptığım hastane dışında başka hastane yapamıyormus böyle bir sorunla karşılaştinizmi ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba

Konuya biraz geç kalmışım bebisiniz nasıl kontrolleri nasıl geçti iyidir inşallah 😇 bende prematüre annesiyim Bolu'da kuvoz kalmadığı için sevkle Kocaeli özel hastanede dogumyaptim bebeğim 35 gün kuvozee kaldı ilk rop muayenesi orada yapıldı bir aylık olduğu için ikinci muayane 6. Ayda yapılıyor dediler fakat randevu bulamıyorum bekarken Ankara'da oturuyordum oralari biliyorum ama rop muayenesi ve işitme testini doğum yaptığım hastane dışında başka hastane yapamıyormus böyle bir sorunla karşılaştinizmi ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba. Rabbım bebeğinize sağlık sıhhat versin.
Biz 3 buçuk aylıkken ilk robu yaptirdik çocuk doktorumuz o zamanı uygun gördü. Etlik şehire gittik sabah 7 civarında. Gitmeden önce hastahanenin rop çekilen bolumunu aradım ve kızımın ismini not aldırdım. Sabah erken saatte gittim ve sıraya girdik. Arandiginda listeye kayıt ediyorlar sıra gelince de barkod ile damla sırasına giriyorsunuz. Sonrasında aynı sıra ile rop muayenesi başlıyor. Bizim gittiğimiz gün hep ilk 28 gün içindeki bebekler vardi tek büyük bebek kızımdi. Kimle konuşsam 3. 4. 5. Muayene olduğunu söylediler. Yaradana şükürler olsun bizim muayene de sorun görülmedi. Düzenli aralıklarla rutin göz doktoruna muayene oluyor. Suan 11 buçuk aylık oldu. 1 buçuk yaşta normal kontrol var eğer gerek görülürse o zaman rop için yönlendirme yapabileceğini söyledi doktorumuz.

Merhaba

Kıza bakmam gerekiyordu yarıda kestim demin.

Ben Ankara memorial da doğum yaptım kuveze girmedi kızım 2. Gün taburcu olduk. 5. Gün kastamonu devlette işitme testi yaptırdık. Doğumdan sonra ne doğum yaptığım hastahane ne de kendi sehrimdeki özel ve devlet hastanelerin hiçbirinde işitme yada rop için illa doğum yapılan hastahane de olucak diye bi konuşma yapmadılar bize. Ne zaman neresi bize en uygunsa o hastahaneye gittik. Sizde etligi bi arayın gideceğiniz zaman için isim yazdırın ve mutlaka sabah çok erken saatte barkod sırasına girin. Benim gittiğim gün listede 117 hasta vardi ben 7. Sırayı almıştım erken gittiğim için.

Merhaba. Rabbım bebeğinize sağlık sıhhat versin.
Biz 3 buçuk aylıkken ilk robu yaptirdik çocuk doktorumuz o zamanı uygun gördü. Etlik şehire gittik sabah 7 civarında. Gitmeden önce hastahanenin rop çekilen bolumunu aradım ve kızımın ismini not aldırdım. Sabah erken saatte gittim ve sıraya girdik. Arandiginda listeye kayıt ediyorlar sıra gelince de barkod ile damla sırasına giriyorsunuz. Sonrasında aynı sıra ile rop muayenesi başlıyor. Bizim gittiğimiz gün hep ilk 28 gün içindeki bebekler vardi tek büyük bebek kızımdi. Kimle konuşsam 3. 4. 5. Muayene olduğunu söylediler. Yaradana şükürler olsun bizim muayene de sorun görülmedi. Düzenli aralıklarla rutin göz doktoruna muayene oluyor. Suan 11 buçuk aylık oldu. 1 buçuk yaşta normal kontrol var eğer gerek görülürse o zaman rop için yönlendirme yapabileceğini söyledi doktorumuz.
Amin cümlemizin bebegine inşallah 🥰 geri dönüşünüz ve açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim rop muayenesi zor geciyormu canı acır mı hastaneler benim gözümü çok korkutuyor da 😔

Amin cümlemizin bebegine inşallah 🥰 geri dönüşünüz ve açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim rop muayenesi zor geciyormu canı acır mı hastaneler benim gözümü çok korkutuyor da 😔
Rica ederim ne demek. Mevlam tüm bebekleri anne babalarına bağışlasın 🤲🤲

Acimadigi söyleniyor ama içeriye alınan her bebek çığlıklarla ağladı. Göze damlatilan damla uyusturma özelliği de varmış o yüzden canı acimazmis ama bana kalırsa canları açıyor. Gittiğimiz hastahane de anne babayı içeriye almiyolardi. Kapıdan teslim edip bekliyo aile. Bittiğinde bilgi veriyorlar. Ben şehir dışından gittim günübirlik. Ve bu muayenenin sonuçları ile ilgili hiç bi yerde bilgi bulamamistim. Size tavsiyem yanınızda calpol olsun mutlaka. Biz muayene olduktan sonra Ankara da işlerimizi halledip geri dönüş yoluna girdik. Yolculuğun son 1 buçuk saatini arabada nefessiz kalircasina aglama krizi ile geçirmek zorunda kaldık. Eve geldiğimizde değişen hiç bi sey olmayınca hemen acile getirdik çünkü beslenme sorunu yasiyorduk. Şansımıza acilde kend doktorumuz vardi ve bu muayene sonucunda yaşanabilecek şeyleri anlattığında ağzım açık kalakaldim. Ateş huzursuzluk beslenme reddi en fenası meme reddi.. o akşam calpol vermemi eğer calpol etkisi geçtikten sonra aynı şikayetler olursa hemen acile gelmemi söyledi. Ateş huzursuzluk sonrasında gozlemlemedim ama o günden sonra meme reddi başımın belası oldu. Tıpkı asi sonrasi gelisebilecek durumlar gibi aslinda her bebekte mutlaka olucak diye bi durum değil.

Back
X