Premonition/Sıradışı(2007)

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358

Linda çok güzel bir evde iki çocuğu ve onu seven kocasıyla yaşamaktadır. Mükemmel hayatı, bir gün kocasının trafik kazasında öldüğü haberiyle sarsılır. Ertesi sabah uyanıp kocasını yanında sağlıklı bir şekilde bulduğunda, yaşadıklarının bir rüya olduğunu düşünür. Kısa bir süre sonra aslında gördüklerinin rüya olmadığını anlar. Ailesini kurtarmak için zamana ve kadere karşı gözü dönmüş bir halde yarışır.

Parçaları birleştirmekten kayif aldığım,ama mutlu sonları seven bir milletten biri olarak kötü sonuyla yıkıldığım,izlemekle bir şey kaybetmediğimi düşündüğüm film.

Geçen sene izlemiştim. Filmin tek kozu Sandra Bullock. Oyunculuk kariyerinde önemli gelişmeler göstermiş bir kişi.. Ayrıca severim de keratayı yerimseniben

Fimi seyrederken de yönetmen (Mennan Yapo) yüzünden hayıflandığımı hatırlıyorum. Önemsiz sıradan bir adam, diğer başrol ha keza.. cnbc-e ekranlarının nip tuck dizisinin "tuck" ı :roflol:

Yönetmenin hatası bence şuydu: Önemli/önemsiz sahne ayırımına gitmeden, hani neredeyse "Yahu bu kader aleti taşıdık buraya, biraz daha çekelim" mantığıyla, eşit ağırlıklı-sahne çalışması yapmış.

Konu "sıradışı" olmasına rağmen, daha iyi bir yönetmenle daha iyi sonuçlar alınabilirdi, diye düşünmüştüm.. Otoyol sahneleri iyiydi ama..

Sevgili bhk nin yorumuna katılıyorum. İzlemekle birşey kaybedilmez. Harcanan zaman çok da boşa geçmiş olmaz..

ilginç bi filmdi sonunda bende hayal kırıklıgı yasadım
tabi biz hep mutlu son bekleyince böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…