Prenscim 'in Evi:))

mutfak çok güzel gerçekten.güle güle otur şekerim :)

eviniz çok hoş, Allah mutluluğunuzu bozmasın.
yeşil koltuk takımını çok beğendim, nedereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

mutfağına bayıldım gerçekten çok şık.ki ben bir evin önce mutfağına bakarımkaydirigubbakcemile3 ona göre değerlendiririm kendimde zaten sırf bu merakım yüzünden 17.tl sadece mutfağa verdim .ama senin mutfağını görünce benimkinin büyüsü kaçtı

çok güzel herşey.
ablam geçen ay değiştirdi mutfağını fayanslara kadar aynı seninkiyle.
kızlarıyla öylesine seçmişlerdi herşeyi.
bakınca sanki onun mutfağına girmiş gibi oldum.
sağlık sıhhatle huzurla kullanın inşaALLAH.

Çok teşekkür ederim..Ablanda güle güle otursun..

eviniz çok güzel gerçekten huzurla yaşamayı nasip etsin rabbim...

mutfak paspaslarınız ikea sanırım, kullanımı nasıl merak ediyorum. benimde mutfağım dar olduğu için bende bunlardan düşünmüştüm bi ara, otarafa bu tarafa kaymıyomu?

Teşekkür ederim,evt ikeadan canım..kullanımı çok rahat..altı kaydırmazdan zaten..beyaz renk bir malzemeden yapılmış..çamaşır makinasının elde yıkma prog. yıkıyorum hiç bişey olmuyor:))

mutfağına bayıldım gerçekten çok şık.ki ben bir evin önce mutfağına bakarımkaydirigubbakcemile3 ona göre değerlendiririm kendimde zaten sırf bu merakım yüzünden 17.tl sadece mutfağa verdim .ama senin mutfağını görünce benimkinin büyüsü kaçtı[/QUOTE

Çok teşekkürler ...eminim sizinkide güzeldir,merak ettim sizin mutfağınızı..eklerseniz zevkle bakarım:)

eviniz çok hoş, Allah mutluluğunuzu bozmasın.
yeşil koltuk takımını çok beğendim, nedereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Çok teşekkür ederim ,Bellonadan aldım ama 2006 senesinde..seriden kaldımı bilmiyorum ...ilk çıktığında almıştım..

Canım çok güzelmiş evin... Mutfağın benim istediğim mutfaktan şu an yapılıyor hep merak etmiştim abanoz beyaz nasıl duracak diye seninkinde gördüm çok güzel durmuş...

Güle güle otur canım...

Çok teşekkür ederim,mutfağınız bitince eklersiniz..bakmak isterim,şimdiden güle güle kullanın:)

mobilyalarım alınmadı daha bitsin ekliyeceğim. heralde 2 ay felan sürer çok titizleniyorum içime sine sine evimi döşemek istiyorum geç olsun temiz olsun dimi ama:1:

banyo ve mutfak çok güzel.. ama ben en çok oturma odasını sewdimm. fuşya ve fıstık yeşili uyumu muhteşem olmuşşş. bellonanın bu koltuk modeli bence klasik olacak. hiç seriden kaldırmasalar keşke. o berjerler çok şirin ve modern duruyor. benim beğendiğim bi koltuk takımı.. güle güle mutlulukla ve sağlıkla eskitin..

Back
X