- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
evet şeker alıntı resimayy süpper gözüküyor ama resim alıntı sanırım kendi yaptığınıda eklede görelim kaydirigubbakcemile2:hulya:
bende denicem inşallah güzel olur ben kek kalıbında yapmayı düşünüyorum olur heralde
eline sağlık a.s.
sağol şekerimcok leziz
kraliçem ellerine sağlık bitnm..harika birşey bu...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktano ney yaff :1shok::1shok:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanmuhteşemmmmmmmmm akannehirakannehirakannehir
akşam yaptım tarifi.
kek kalıbında yaptım ama kalıptan çıkmadı.
bende kaselere boşalttım.
ama tadı çok güzelll... . değişik olsun diye kalıpta yapayım dedim o da çıkmadı .
tavuk göğsü gibi bişey ama sosunu kendın yapıyosun güzel yani opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kalıbı hafif ıslatsaydın o zaman çıkardı şekercim tadı çok güzel gerçektende eline koluna sağlık denemeye değer bulduğun için ayrıca teşekkürler[/QUOTE .!.:ıslattım kalıbı cnm. ama çıkmadı yıne buzlukda falanda beklettım bıraz.
ıslatmasaydım keşke ıslatsaydım çıkardı die pişman olurdum. ama olsun öylede yedikk.tarif defterime yazdım bile.
tekrar tşklra.s.
Bu da enfes resmi kızlarResim
Alıntıdır
Görüntüsü cok istah acici
Bunun diger adi yalanci tavuk gögüsü degil mi ?
Eline saglik arkadasim..
süper duruyor... 65 kilo olursam kendime hediye edecegim bunu :))) cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooka.s.
harika gözüküyorrrrrr
canımelıne koluna saglık en kısa zamnda denıcem :)
uff harika ellerinize saglık yarın ilk işim iftara bu tatlıyı yapmak offf off :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?