Prensesden Cadya dnenler

Okuyunca işte bu benim dedim. Önce cadı oldum, sonra adamı boşadım, sonra şehri terk ettim. Şimdi yeni bir şehirde modern bir cadı olarak motorsikletimle mutlu mutlu yaşıyorum, zavallı kubağada onu prens yapanın ben olduğumu anladı

benim esimde beni cildirtti sonunda, yazida kendimi buldum azda olsa
tam o cadiligin hat safhasina gelmesemde eskisi kadar yumsak davranamiyorum tartismalarda

altan al al nereye kadar ya, insanin icinde birseyler birikiyor zamanla

ben cadı veya prenses değil de kediyim valla iyi davranana canım isterse mırıldanıyorum kızdıran olursa tırmalıyorum tırnaklarımı çıkarmam uzun sürmüyor fazla

hatta eşime göre kedi değil leoparmışım :)) ben de ona göre davran dedim :))

Evet içimde bir cadı var..
Zaman zaman özgür bırakıyorum onu
Çılgınca bağırıp fevri hareketlerle sinirleniyor bağırıp çağırıp döküp içini rahatlıyor..
Sonrasında tekrar geri dönüp benliğime haps oluyor..
Yerini yolunu zamanını biliyor..
Hop içerde Hop dışarda..

ben eskiden tam bi prensestim
ama öyle şeyler yaşadm ve gördüm ki
artık tam bi cadıyım
bir daha asla prenses olmam sengözlerimebaksanab kötükedihüso
bi nevi kendimi koruyorum cadı olmayla
kalkan gibi
cesaretimi toplayabilsem ahh bi sizlere anlatabilsem sorunları
derdim var köşesi dert nedir görr o zamankaydirigubbakcemile3
kimbilir belki bi gün...

Bir taneside benim galiba :))
tam anlamıyla cadı olamasamda arada diş gösteriyorum.
Bencede bizi cadı yapanlar utansın :)

işte bende tam "sen eskiden daha bi severdin, kıyamazdın, şimdi farklısın" kısmındayım. prensesmiydim önceden bilmiyorum. aslında kendini prenses sanan bi külkedisiydim. varlık içinde kısıtlandım, şiddeti de gördüm! ama sonra başımı okşadılar susturdular. Hep sözler verdi eşim, sonu hep hayalkırıklığı olan sözler... hep dinler gibi göründü ama ne dinledi ne de anladı beni. onun bir işi bir de televizyonu vardı hep. karnını doyurdu, temiz çarşaflarda yattı, ütülü gömlekler giydi ... hiç sorumluluk almadı, ancak ayın 15inde maaşları alıp onun istekleri üzerine kurulan planların ödemelerine yatırdı. hediye almak aklına hiç gelmedi, gelince de trabzonspor forması alayım mı sana gibi saçma sorular sordu. parası varken ev almayı balayına gitmeye tercih etti. oysaki biay geç olsun ikisi de olsun diyebilecekken o bunu istemedi bile. ayda evine 4000tl maaş giren adam bi ay bekleyip ev alacağına 150 tl ye muhtaçmış gibi düğünde takılan hatıramı bile sattı gözyaşlarıma aldırış etmeden. şimdi de karşıma geçmiş "sen eskisi gibi diilsin, önceden daha içten sarılır severdin" diyecek kadar da yüzsüz..... oysaki ben cadı olmamak için 2 yıl uğraştım. ama artık tahammülüm yok! ben cadı değildim, ben kurbağayı öptüm prens yaptım, o prens beni kullandı cadı yaptı. şimdi ise kendi eserini beğenmiyor !!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…