prensesim artık yanımda

hgamze

meleğim yanımda artık:)
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
74
0
611
Amasya
:nazar: cemre su kızım 26.05.2010 da aramıza katıldı mis kokulum dünya güzelim uzun süren bi yoldan geldi hosgeldin kuzum :emir_bebek:

:nazar: cemre su kızım 26.05.2010 da aramıza katıldı mis kokulum dünya güzelim uzun süren bi yoldan geldi hosgeldin kuzum :emir_bebek:

Harikaaaaa delikafadulden Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah opuyorumnanaktan Tebrik ediyorum...:dance:

evet cok güzel bişey yüz yüze tanısmıyoruz ama iyi dileklerde bulunmamız evet güzel

ALLAH kolaylık versin canım sağlıkla büyüt inşallah bu arada burcu yengeçmi? oldu merak ettim bir çırpıda büyüsün üzmeden hastalanmadan İnşallah...
bu arada resmindede aynı aşkı memnudaki cemileye benzemişsin uzaktan kendine iyi bak.....boshayallersmile

Alllah analı babalı büyütsün bende forma yeni katıldım.benimde 12-07-2010 pazartesi günü kızım yaren dünyaya geldi. çok güzel bir duygu annelik.alkisalkisalkis

Gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı başıma inş . Doğumun nasıl geçti? Hastane ve doktorunu tavsiye eder misin ?Bende doğum yapıcam o yüzden tecrübelerinden faydalanmak isterim..

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah

Back
X