Doğuma Hazırlık Prensesime isim secme zamani :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

LiLaBeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
20
13
40
Kizlar merhabalar
Dun itibariyle kizimiz olacagini ogrendik ve hemen isim calismaparina basladik eskiden beri aklimda beril ismi vardi ama simdi eylulde dogum yapacagim icin eylul ismide cok hos geliyo kulagima sizce Eylul Beril birlikte koysam nasil? Sizde onerileriniz varsa lutfen benimle paylasirmisiniz kizlar :)

Kizlar merhabalar
Dun itibariyle kizimiz olacagini ogrendik ve hemen isim calismaparina basladik eskiden beri aklimda beril ismi vardi ama simdi eylulde dogum yapacagim icin eylul ismide cok hos geliyo kulagima sizce Eylul Beril birlikte koysam nasil? Sizde onerileriniz varsa lutfen benimle paylasirmisiniz kizlar :)

kızı olsaydı Eylül Nisa koyacaktım

Eylül ismini çok seviyorum. En çok beğendiğim ilk 3 isim arasında söyleyebilirim.
Ama eylülde doğmayanlarda ya da eylülle ilgili bir anısı olmayanlarda pek uygun gelmiyor
Sizin prenses tam da eylülde doğacakmış bence bu isimden vazgeçmeyin
:nazar:

Eylül ismini çok seviyorum. En çok beğendiğim ilk 3 isim arasında söyleyebilirim.
Ama eylülde doğmayanlarda ya da eylülle ilgili bir anısı olmayanlarda pek uygun gelmiyor
Sizin prenses tam da eylülde doğacakmış bence bu isimden vazgeçmeyin
:nazar:
galiba haklısın düşündükçe berilden bile vazgeçtim sadace eylül koyabilirim sanırım :)

X