Doğuma Hazırlık prensesime isim ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tugba1305

Tuğba
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
66
22
298
Merhaba arkadaslar 19+5 gunluk hamileyim ve Allah'in izniyle bir kizim olacak :)) Prensesimin adini "Ahsen Ela" koymayi dusunuyorum sizce nasil :))

İsmide pek güzel:)Allah adıyla yaşatsın.Konunuzu gebelikden Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler i ne taşıdım

Son düzenleme:
allah analı babalı buyutmeyı nasip etsın ama ahsen ismini biraz düşün istersen çok eski ve ne bileyim minik bir prensese pek yakısmıcak gibi

allah analı babalı buyutmeyı nasip etsın ama ahsen ismini biraz düşün istersen çok eski ve ne bileyim minik bir prensese pek yakısmıcak gibi

Aslında benim beğendiğim isim Ela eşimin Ahsen. Başlarda benimde kulağıma ah seni gibi gibi kızar gibi :) geldi bu isim ama eşim çok beğeniyor napalım onunda kızı :)

Ahsen uniseks bi isim. Bence Ahsen Ela güzel olmuş canım. :16:

Merhaba arkadaslar 19+5 gunluk hamileyim ve Allah'in izniyle bir kizim olacak :)) Prensesimin adini "Ahsen Ela" koymayi dusunuyorum sizce nasil :))

lütfen lütfen lütfe lütfen lütfenn lütfen tek isim tercih edin ya da tek isim nüfus kağıdına yazdırın. diğeri göbek adı olur ,kulağına okuturken onu da okutursunuz. çocuklarınıza bu eziyeti reva görmeyin. benim zeki ailem yaptı. okulda proplem , tüm devlet dairelerinde proplem , şimdi sildirmek istiyorum hadi bakalım uğraşması çok zor. dava aç tüm diplomaları , evrakları tek tek değiştir göze alamıyorum. emin ol o koydugun iki isimden birini sevecek.diğerini duymak sürekli sinirlerimi bozuyor.:2:

Anlami cok guzelmis, Rabbim saglikli, hizirlu birmomur nasip etsin ins. Ahsen ins arakadaslarinin dalga gececegi bir sıkıntı yaratmaz, ahseni seni der gibi.. Ela yi cok severim... :16:

Evet bende seninle aynı görüşteydim ama eşim bu ismi çok seviyor napalım :)

Anlamida cok guzelmis...:16: Yalniz bi medyum vardi bi zamanlar, inan onuda hatirlatim ilk okudugumda....

Medyum Ahsen di galiba!

Esine bide bunu soyle, bakalim ne diycek!

Hayirlisi neyse o olsun canim.... İllede ahsen diyosa yapcek bisiy yok tabiii...

bu konuyu acaba ben mi açtım dedim bi an:) benim de en sevdiğim isim ela..aşkımınki de ahsen.. tabi evli deiliz ama ilerde kızımız olursa ismi ya ela olucak ya ahsen inşallah.. iki isme karşıyım çünkü..bence sen de bi tanesini seç..başlarda bana da ahsen değişik gelmişti ama o seviyor die sevdim şimdi :) ahsen güzel bi isim yanii..bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah=)

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin..Kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.. :)

Ahsen ismini bilemem ama Ela çok güzel hatta eğer bir gün benim de kızım olursa bende Ela veya Cemre koymayı düşünüyorum (İnşallah)
Hayırlısı olsun...

Back
X