Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözüm adın :) prenses tekmeliyor.hemde baya bi :) sırt üstü yattığımda görebiliyorum tekmelerini :) sürekli :) devamlı :) çok güzel bir duyguymuş :) mutluyum :) mutluyum :)
Hayırlı olsun kızının tekmeleri: )Bende 20.haftamdayım ama malesef hissedemiyorum
Bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.Anlayacak derecede değil çünkü.Sanki bir kıpırtı oluyor,ama değil sankiÇok üzülüyorum.Ne kadardır prensesin tekmeliyor peki?
Canim plasentan onde mi seninde? Boyle olunca biraz gec hissedebilirsin. Bendede oyle oldu ben mesela hala karnimin ortalarinda pek birsey hissetmiyorum daha cok sagdan soldan kiyidan koseden iste.
Belkide hissediyorsundur ama farketmiyorsundur. Sirt uzeri yat aksam yemekten sonra ya da az cikolata ye vey at..en iyi sekilde zaten yatarken hissedebiliyorsun.
Konuyu acan arkadas gozun aydin olsun, evet cok guzel bir duygu, ben o sekilde karnimin yamuldugunu goremesemde bebegimi hissediyorum cok sukurRabbim olmayanlarada versin
![]()
Plesantada vs çok şükür bi sorun yok tontrikoBilmiyorum neden,belki kilolu olduğum için,belki bünye meselesi bilmiyorum.Tatlıda yesem,çikolatada yesem cıks yok.22.haftada hissedersin demişti dr.Bekliyorum Allah ın izni ile: )
Hayırlı olsun kızının tekmeleri: )Bende 20.haftamdayım ama malesef hissedemiyorum
Bağırsak hareketi mi anlayamıyorum.Anlayacak derecede değil çünkü.Sanki bir kıpırtı oluyor,ama değil sankiÇok üzülüyorum.Ne kadardır prensesin tekmeliyor peki?