Prensesler ve Prensler

ay ipeğe bak sen ne güzel gülmüş öyle
hırkasının aynısının beyazı defnede de var, daha giymedik ama hiç
piraye de çoook tatlı olmuş yaaa
o kıyafet, o peluşlar prenses mübarek
bir de yakışıklımız gelmiş, ee bi de erkek lazım tabi
minik elayı da bekliyoruz annesi

evet canım şaşkınlık ve ciddilik arasında kalmış
napıyo bu kadın habire resmimi çekiyor diyor sanırım

çok teşekür ederiz teyzeleri ipekle defnede çoookk tatlılar maşallah yerim o gülüşlerini onların ben ama defne son fotoda çok ciddi cnm.benimminikelam senin bebişi görmedim koysana sende cnm merak ettim.

ayy yine kocaman maşallahlarımla geldim burası KKnün en sevdiğim bölümü inanın siz bebişlerinizin resimlerini koydukça onların mis gibi bebek kokularını hisseder gibi oluyorum
ben tam bir çocuk , bebek delisiyim benim evlatlar bu konuda biraz tembeller
sadece 1 tanecik torunum var malesef oda çok uzaklarda:çok üzgünüm:

ama ben alişimin resmini göremedim annesisenağlama

ablacım kalbin ne kadar temiz
sen yazarken annesi alişin resmini koyuvermiş baksana

ablacım bu kadar olur dimi :)) kalbin çok temiz ama resmin formatımı bozulmuş şu an ben göremiyorum

ablacım bu kadar olur dimi :)) kalbin çok temiz ama resmin formatımı bozulmuş şu an ben göremiyorum

bu bende çok sık oluyor geçenlerde mikserim bozuldu çok üzülmüştüm doğrusu baktım bir misafirim ertesi günü bana tesadüfen güzel bir mikser hediye getirdi şok oldum resmen

bu arada alişin resmi neden kaybolmuş yaa

valla desene tertemiz kalbin başka bi siteden eklemiştim bozulmuş ama yukarıda düzelttim edit yap istersen ablam

valla desene tertemiz kalbin başka bi siteden eklemiştim bozulmuş ama yukarıda düzelttim edit yap istersen ablam

hıı valla omoyla yıkanmış gibi bu gibi konularda iyi oluyorda ikili ilişkilerde çok kazık yiyorum bu yüzdenkaydirigubbakcemile3
bu arada yeni resim çok daha iyi olmuş hemde daha büyük:lepi:

evet doğru valla insanlar suistimal ediyorlar bencede bu resim daha iyi oldu bildiğim yerden şaşmamalıyım bunu anladım

teşekkür ederiz İpeciğin annesi senin meleğinede maaşalah Allah bağışlasın hepsinide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…