Prensesler ve Prensler

kızın çok tatlı canım çoook güzel
ortamdaki tek kötü şey üzerindeki forma klava:
onun dışında süper maşallah kime çektiyse:asigim:

nannn döverim senii klava:sen fblimisin klava::mymeka::mymeka:
herkesin takımı kendineesengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:ben sana bişi diyommmuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabiki anasına çekecek bebem seninkide inş sana çekerr 50 yşını bekleme ama tamammıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

beklemem bebem merak etmeeee:roflol::roflol:

gülçin kızın cok tatlı masallah ama ustundekı hıc yakışmamış keske sıyah beyaz olsaymış:roflol:

cemre nan baktım senın bebelere kızn aynı ben :roflol: oğlunu bılmem ama maşallah:

gülçin kızın cok tatlı masallah ama ustundekı hıc yakışmamış keske sıyah beyaz olsaymış:roflol:

cemre nan baktım senın bebelere kızn aynı ben :roflol: oğlunu bılmem ama maşallah:

:roflol::roflol::roflol:siyah beyazda neymiş sarı kırmızı daha çok yakışmış:mymeka:

buda bügün.annemlere gitmiştik kahvaltıyaa kardeşim çektii :))

teyzesininn kuzusuna bakınn helee.ayy kuzum çokk tatlı çıkmışın:asigim:.ee tabikii kim çekti :asigim:kaydirigubbakcemile2
ayrıca kızımızdaa fanatikk cimbomluu.herkes o üstündekiii rengi begenmemiş.bencede çok asillll:asigim::asigim:
fblilerede.bjklilerde saygımız varrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

nan kırmızıyı boğa göstersen bılem sinirlenır gel bak en guzel renk sıyah beyazdr bacım bıdahakıne sıyah beyaz koy emı

amanın ipek bizden önce gelmiş
biz de gelelim
artık foto çekmek çok zorlaştı, hiç durmuyor
tlfla daha kolay çekiyorum ama net olmuyor maalesef

gülçin benim kızım da senin ki gibi mi olur acaba büyüyünce
çok sevimli maşallah
ipeğimizde her zamanki gibi çooook tatlı
yer onu teyzesi

kıyamam nasıl ağlamış yaa
accık büyük olmuş annesi
resize image kutucuğunu işaretleyip 480*640 ı işaretlersen normal olur canım

gülçin benim kızım da senin ki gibi mi olur acaba büyüyünce
çok sevimli maşallah
ipeğimizde her zamanki gibi çooook tatlı
yer onu teyzesi

CANIM BENDE TAM ONU YAZCAKTIM AYNI berenin küçüklğü yanaklar saç felan aynı.yalnzı benim kızın gözleri masmavi.seninkiyle çok benziyorlar ve çok güsellera.s.a.s.a.s.a.s.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…