• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prensesler ve Prensler

benim tatlı kızım:) :nazar: :nazar:

1004359lk1.jpg

maşallah çok şeker bu bıcırık ne kadar içten gülmüş:nazar:

ismi saikal dı sanırım minik prensesin uğur böcüğü

şımdıden unuttum :roflol: adıyla yaşasın ınş
nan nazlıhılal sen benı sinir ettın ha resmı eklemeden ımageshack varya orda RESIZE IMAGE yazıyo nan onu 320*240 yap anacım ok yapmayıda unutma:mymeka:

şımdıden unuttum :roflol: adıyla yaşasın ınş
nan nazlıhılal sen benı sinir ettın ha resmı eklemeden ımageshack varya orda RESIZE IMAGE yazıyo nan onu 320*240 yap anacım ok yapmayıda unutma:mymeka:

:teytey:Tamam ya ne kızıyosunnn dövseydin bide allah allahh:oklava:bidahiki sefere vallah düzeltecem bacım kusuruma bagma azda gönderem ögrencem da.

evet kızımın adı çok değişik:) Türkler için söylenmesi biraz zor:) adını sordukları zaman en az 5 kere hecelere ayırarak tekrarlıyorum :)

Maşallah.ben bayılıyorum bu gözlere yaaaa.çok güzel bi bebek.zaten sizin saç ve gözleriniz hep hayalimdeki profillerden biri.dümdüz saçlar çekik gözler.özeniyorum televizyonda gördükçe :)

Maşallah.ben bayılıyorum bu gözlere yaaaa.çok güzel bi bebek.zaten sizin saç ve gözleriniz hep hayalimdeki profillerden biri.dümdüz saçlar çekik gözler.özeniyorum televizyonda gördükçe :)

benıde tatarlara benzetyolar ılhan mansız gözlerım varmış hatta bı kz arkadaşım ılhan mansız hayranı durmadan bakar delı ederdı allahtan kurtuldum o kızdan tee lıse yıllarında yanımdakı arkdasımdı:delphin:
DISHE maşallah ya tam bı melek bebelerın hepsı melek RABBIM ne guzelde yaratmış:nazar:

Alimiz bebeklikten jönmüş canım maşallah :)) aslında o kadarlık bebekler genelde çok çirkin olur

Olur kelebek koy canım ben albümüme koydum kendi bebeklik resmimi gerçi siyah beyaz zamanlarsan kalma ama napiim

o alnındaki kurban kesmiştik oğluma onun kanı :))

roselin teşekkür ederim canım bana her haliyle güzel görünüyor hani kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş ya o hesap :)))

bu da melegımın bebeklıgı..:asigim:
henuz agzında dıs bıle yok:1rolleyes:

:nazar:

mutluluk reçetem inşallah zamanı gelince sende bi bebek sahibi olursun o zaman bak gör nasıl bişey anlatılmaz yaşanır derler ya bu öyle bişey işte, Allah olmayan herkese nasip eder inşallah...

Back
X