prenseslerin annesi oldum:)

zeynebimsilam

HüzünlüGurbet😔
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
546
50
298
Diğer
selamunaleykum sevgili arkadaslarim... Ceylin Azra'miz :asigim: 22 nisan persembe tahmini dogum tarihini 2 gun geçerek 24 nisan cumartesi sabah 04 te hayatimiza cennetten getirdigi mis kokulari ile tesrif etti çook sukur.... artik 2 kuçuk prenses annesiyim elhamdulillah... :asigim:ikimizde cok iyiyiz henuz hastaneden çikmadik , bugun yarin çikariz insallah... darisi bebeklerine kavusmayi bekleyen diger melek annelerine olsun insallah.... sevgilerimle.....opuyorumnanaktan
bu arada kizimiz 3 kilo 720 gram ve 51 cm dogdu maasallah...

Canımm yaa maaşallah :nazar: çocuklarına ve sana bir ömür boyu mutlu,huzurlu ve en önemlisi sağlıklı bi yaşam gerçimeniz dileğiyle..

Hosgelmıssın aramıza ceylın azra allah saglıklı analı babalı bÜyÜmenı nasıp etsın hayırlı bır evlat olursun ınsallah gÜle gÜle bÜyÜ bebek

küçük azraya maşallah allahım mutlu sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür versin inşallah :)

degerli arkadaslarim hepinize teker teker tesekkur eserim .. ayri ayri hepinize yazmak isterdim ama internet sorunumuz var surekli kesintiye ugruyor maalesef ... o yuzden suan girmisken tesekkur mesajimi yazayim dedim.. Allah hepinizden razi olsun darisi dabebeklerine kavusmak için gun sayan annelerin ve anne adaylarinin basina olsun insalllah...... sevgilerimle..olumunekankayizsmile

selamunaleykum sevgili arkadaslarim... Ceylin Azra'miz :asigim: 22 nisan persembe tahmini dogum tarihini 2 gun geçerek 24 nisan cumartesi sabah 04 te hayatimiza cennetten getirdigi mis kokulari ile tesrif etti çook sukur.... artik 2 kuçuk prenses annesiyim elhamdulillah... :asigim:ikimizde cok iyiyiz henuz hastaneden çikmadik , bugun yarin çikariz insallah... darisi bebeklerine kavusmayi bekleyen diger melek annelerine olsun insallah.... sevgilerimle.....opuyorumnanaktan
bu arada kizimiz 3 kilo 720 gram ve 51 cm dogdu maasallah...

hayırlı ugurlu olsun canım hep mutlu olun inşalah

Back
X