Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bebişler nasıl buyuyor.annesini tekmeleyen varmı.olumunekankayizsmile
sen preseedle mi hamile kaldın ?neydi sorunuz?nsıl oldu bilgi verir misin ?
Ben de preseedle hamile kalanlardanım kızlar. Bu ay ilk denememizdi. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Aralık ayında düşük yapmıştım. Düşükten sonra hiç korunmadık ama preseed kullandığım bu ay hamile kalabildim. Darısı isteyen herkese, tez zamanda inşallah.
abooo bu ingilizce :)) hiçte anlamam. ben eski yazıları okudum ama Türkiye'de preseed den hamile kalan yokmuş sanırım hep ABD de kiler bundan hamile kalabilmişler. Bi deniyeyim bakalım sipariş verebilecekmiyim.. Teşekkür ederim yardımın için. Umarım anne olmak isteyen herkes bir an önce bu mutluluğu tadarlar..
amazon.comdan hangı preseed jeli aldın... hayırlı olsun bebgin allah bizede nasip etsin..
amazon.comdan hangı preseed jeli aldın... hayırlı olsun bebgin allah bizede nasip etsin..
Sağol Canım. Şu anda hatırlamıyorum. Daha elime de geçmedi zaten, 18 martta gelecek diyordu. Mesaj attım, postadan kaynaklı gecikme diyor. Para iadesi isteyeceğim sanırım. Ebay daha güvenli geldi bana. Oradan sipariş ettiğim geldi. Bir de azıcık zaman geçince hemen para iadesi teklif ediyorlar mağdur olmaman için ebayda.
preseed sperm hizi sorunlu olan kisilerdede ise yariyormu acabaaa ??
ben buradayım:))) hayırlı olsun ama kimsecikler gelmemiş... benim ki daha tekmeleyemez.. çok minik o dahaç..