preseed anneleri burda geyık yapalım nedersiniz

merhaba selmas88;
forumlardan sizin preseed ile hamile kaldığınızı okudum sanırım 2 yıl önce.Çokm kısa sorum var size eğer vaktinizi almazsa.
Forumlarda okuduğum hep insanların hamile kaldığı bu ürünle ama beni asıl ilgilendiren sonrası.Yani doğan bebek sağlıklı mı değil mi? Bu ürün bebekte sorun yaratırmı bir sakatlık falan? Bunu çok merak ediyorum.Sizin bebeğiniz eğer bir aksilik omadıysa doğmuş olmalı? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. İyi akşamlar
Arzu

bebeklerde ki problemlerin kramozom bozukluğundan dolayı olduğunu biliyorum jelin sen deki yumurtanın ya da eşinin siperminin kromozamlarıyla oynaması mümkün değil.
ben henüz kalmadım ama kalan ve anne olan kıbele,benkıbele,mub kullanıcılarının bebişleri sağlıklı.daha bir sürü var.bir de ünlü video izleme sitesinden (y...... .com) bakabilirsin ingilizce arama yap.preseed bebekleri diye.

Ben de preseedle hamile kalanlardanım kızlar. Bu ay ilk denememizdi. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Aralık ayında düşük yapmıştım. Düşükten sonra hiç korunmadık ama preseed kullandığım bu ay hamile kalabildim. Darısı isteyen herkese, tez zamanda inşallah.

sizin bu yazınız üzerine bende internetten bu jeli sipariş ettim. 5 yıllık evliyim ve bebişim olsun çok istiyorum. inşallah sizin gibi hemencik hamile kalırım... Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

MDG umarım preseedla biz de hemen hamiş kalırızzz...Allah bu ay inş. tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün..

Allahım daha neler duyacağım.insanlar bebekleri olsun diye türlü türlü yol denermiş.bense kılımı bile kımıldatmadan bebek sahibi olmayı düşünüyorum.

Ben de preseedle hamile kalanlardanım kızlar. Bu ay ilk denememizdi. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Aralık ayında düşük yapmıştım. Düşükten sonra hiç korunmadık ama preseed kullandığım bu ay hamile kalabildim. Darısı isteyen herkese, tez zamanda inşallah.[/QUOTE

nasıl kullanılıyor ve nereden aldınız bende tüp bebek tedavisine baslıycam baslamadan önce denek istıyorum 10 yıllık evliyim lütfen buralardaysanız cevab verırmısınız...]

Sirf bu jeli duydugum icin uyelik yaptim nerden alabilirim bunu ve eczanelerde satiliyomu fiyati nedir bende 2 senelik ebliyim esim ve bende hic bir problem yok ama olmuyo bu jeli duydum insallah allah herkezs nasip etsin bilen varsa detayli bir sekilde bana yazarsa cok sevinirim tesekkurler

Back
X