preseed - GEBE KALMAYA YARDIMCI JEL

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
preseed - GEBE KALMAYA YARDIMCI JEL kullanan varmı kızlar ? ben biraz araştırdım ama tam olarak ne işe yaradığını anlamadım :)

preseed - GEBE KALMAYA YARDIMCI JEL kullanan varmı kızlar ? ben biraz araştırdım ama tam olarak ne işe yaradığını anlamadım :)
CANIM BENDE ARAŞTIRDIM BU JELLE KALAN BAYA KİŞİ VAR BENDE BU AY ALDIM YUMURTLAMA GÜNÜMDE 2 DEFA KULLANDIM HASTA OLMAMA DAHA VAR BAKALIM NE OLCAK İNŞ OLUMLU OLURDA YAZARIM BENDE DENE HERŞEY BİR UMUT NEDE OLSA

Internettn arastrdgm kadaryla hamile kalan cok kisi var cidden oylemi Bu jelle hamile kalanlar yazarsa cok memnun olurz bende ona gore. Alcam deniycem

Tamam canm SEN sor bakalm NE diycek yarin sabahta Ben gtcem doktoruma bende soruyum sakincasi yoksa alcam bende
Sordum şaşırdı bilmiyomus boyle biseyi bilimsel bir çalışma yok istiyorsan kullan dedi inofolic aşırı sordum onu biliyomus kullanabilirsin dedi jeli almayı düşünüyorum inofolic almicam çünkü her ay klomen verdi bu ay ilk kez femara diye bisey verdi ilk kez kullanicam

Sordum şaşırdı bilmiyomus boyle biseyi bilimsel bir çalışma yok istiyorsan kullan dedi inofolic aşırı sordum onu biliyomus kullanabilirsin dedi jeli almayı düşünüyorum inofolic almicam çünkü her ay klomen verdi bu ay ilk kez femara diye bisey verdi ilk kez kullanicam
Preseed mi alcaksin ya bende yarina soruyym bakiym NE diycek ona gore zarari olmaz derse alcam bende

Birde Bu preseed iliski sirasinda kuruluk varsa onun icinmi kullaniliyor internette oyle birsey okudumda bende iliski sirasinda cok fazla sivii geliyor sorun olurmu ki

Sordum doktoruma kolay ilişkiye girmek için hamile bırakmak için değil ilişki sırasında kuruluğu olan kullanıyor sana gerek yok dedi bunu kullananlar lütfen bi soyleyebilirmi nedr neye yardmcı olur

Merhaba,
Ben de iki kadar önce preseed aldım.Preseed hamile kalmaya çalışırken şöyle bir avantaj sağlıyor: Bebek yapma kararı aldıktan sonra yumurtlama donemlerıne vs. daha cok dıkkat ettıgımız için, normal zamanda olduğu kadar ılıskıden zevk alınamayabılıyor ve ılıskıler doğal süreçten cok "bugun yumurtlama gunum mutlaka beraber olmayız" seklınde olabılıyor. Bu nedenle de kadınlarda ıslaklık mıktarında azalma olabılıyor.

Ancak!!! Spermler bızım vücudumuzun doğal olarak urettıgı o sıvıda kuru ortamdan cok daha uzun sure yasayabılıyorlar. Dıkkat edersenız, yumurtlama donemde yumurta akı gıbı beyaz bır sıvı salgılanıyor. Iste bu sıvı spermlerın yasaması ıcın uygun ortam uretıyor kı spermler yumurtaya ulasssın ve döllenme olsun. Ancak eger yeterınde sıvı salgılayamazsak spermler yumurtayla buluşamadan olebılırler.

İşte preseed bızım salgıladığımız sıvıya en yakın kayganlaştırıcı. Bu nedenle hamıle kalmaya da dolaylı yoldan yardım edıyor. Ozellıkle esının hareketlı sperm sorunu yahut sperm sayısı olan kısılerde başarılı sonuç ıcın daha etkılı.

Benım sahsı tecrubelerımı sorarsanız:

Bır kac kere kullandım preseedi. Biz cogunlukla zamanlı degıl spontan bırlıkletıkler yasadıgımız ıcın, böyle zamanlarda kullanırken aşırı kayganlık sağlayıp benım cok hoşuma gıtmedı. Ancak ozellıkle yumurtlama gunum dıe bırlıkte olduğumuzda kullandığım zaman cok ısıme yaradı.

Ekım ayında dusuk yapmıştım. Ocakta korunmayı bıraktım. Ocak ve subat olmak uzere ıkı kere kullandım. Ocakta hamıle kalamadım. Subatı henüz bılmıyorum. Umarım hayırısıyla hamıle kalmışımdır:)

Kısacası bana sorarsanız sorun sız de degıl esınızdeyse ve ya hıc kımse de sorun yok ama uzun zamandır deniyorsanız alın derım.

Belkı bu vesıle olur hamıle kalmamıza,

Sevgıler

Merhaba,
Ben de iki kadar önce preseed aldım.Preseed hamile kalmaya çalışırken şöyle bir avantaj sağlıyor: Bebek yapma kararı aldıktan sonra yumurtlama donemlerıne vs. daha cok dıkkat ettıgımız için, normal zamanda olduğu kadar ılıskıden zevk alınamayabılıyor ve ılıskıler doğal süreçten cok "bugun yumurtlama gunum mutlaka beraber olmayız" seklınde olabılıyor. Bu nedenle de kadınlarda ıslaklık mıktarında azalma olabılıyor.

Ancak!!! Spermler bızım vücudumuzun doğal olarak urettıgı o sıvıda kuru ortamdan cok daha uzun sure yasayabılıyorlar. Dıkkat edersenız, yumurtlama donemde yumurta akı gıbı beyaz bır sıvı salgılanıyor. Iste bu sıvı spermlerın yasaması ıcın uygun ortam uretıyor kı spermler yumurtaya ulasssın ve döllenme olsun. Ancak eger yeterınde sıvı salgılayamazsak spermler yumurtayla buluşamadan olebılırler.

İşte preseed bızım salgıladığımız sıvıya en yakın kayganlaştırıcı. Bu nedenle hamıle kalmaya da dolaylı yoldan yardım edıyor. Ozellıkle esının hareketlı sperm sorunu yahut sperm sayısı olan kısılerde başarılı sonuç ıcın daha etkılı.

Bır kac kere kullandım preseedi. Biz cogunlukla zamanlı degıl spontan bırlıkletıkler yasadıgımız ıcın, böyle zamanlarda kullanırken aşırı kayganlık sağlayıp benım cok hoşuma gıtmedı. Ancak ozellıkle yumurtlama gunum dıe bırlıkte olduğumuzda kullandığım zaman cok ısıme yaradı.

Ekım ayında dusuk yapmıştım. Ocakta korunmayı bıraktım. Ocak ve subat olmak uzere ıkı kere kullandım. Ocakta hamıle kalamadım. Subatı henüz bılmıyorum. Umarım hayırısıyla hamıle kalmışımdır:)

Kısacası bana sorarsanız sorun sız de degıl esınızdeyse ve ya hıc kımse de sorun yok ama uzun zamandır deniyorsanız alın derım.

Sevgıler
CANIM BENİM EŞİMDE SPERM SAYI VE HAREKET DÜŞÜKLÜĞÜ VAR AMA BEN YİNEDE ALDIM ÇAKŞIR MACUNU YEDİRİYORUM EŞİME EVİCAP E VİTAMİNİDE KULLANIYOR BU AY İLK DEFA KULLANDIK 2 KERE PRESEED BAKALIM NE OLCAK

CANIM BENİM EŞİMDE SPERM SAYI VE HAREKET DÜŞÜKLÜĞÜ VAR AMA BEN YİNEDE ALDIM ÇAKŞIR MACUNU YEDİRİYORUM EŞİME EVİCAP E VİTAMİNİDE KULLANIYOR BU AY İLK DEFA KULLANDIK 2 KERE PRESEED BAKALIM NE OLCAK

Canım benım esımın de değerleri sınırda cıktı. Yanı sayı 15 000 000 cıktı ama dıgerlerınde sorun çıkmadı. Testı yaptırdığımız donem esım cok fazla ıckı sıgara kullanmıştı. Ama doktor yıne de bu sayı normal yolla hamıle kalmak ıcın yeterlı dedı. Ben de esıme gecen ay Proxced aldım. Onu kullandı. Artık sıgara ıckı coook azalttı. Bence suan sayı daha yusekmıs olabılır dıe umut edıyorum. Yanı ınsallah. Doktor dıyor kı bı kere hamıle kaldın bır daha kalabılırsın. Ama ınsallah hayırlısıyla olur.Bazen cok korkuyorum. Allah ım hayırlısıyla nasıp etsın hepmıze ınsallah.

Çaksır kökü suyu aldım bende. Eşime içirip içirmemekte tereddüt ediyorum bakalım bu ay hamile kalamadıysam başlatıcam artık çakşır kökü suyuna.

Hayırlı olsun cnm. Sonucu bana da söyler misin .. inşallah bebeğin seninle bu ay:)

Bende bugün alıyorum ama sokturucu kullanıyorm adet oluym bitym bende kullancam sonucu bildiririm size

Merhaba,

Sevgıler
Teşekkürler canım usenmemişin uzun uzun yazmissin internetteki sitelere güven olmaz diyo eşim eczaneden getirtelum diyo sen siteden mi aldin

ARKADAŞLAR EŞİM DE MORFOLOJİ VE HIZ PROBLEMİ BENDEDE TEK YUMURTALIK VAR:)VE İLK KEZ ARALIKTA KULLANDIM AMA BUNU ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM HAVUÇ SUYUNUDA İÇİRECEKSİNİZ EŞİNİZE BEN ŞU AN 2 AYLIK HAMİLEYİM VE SİZE TAVSİYEM MUTLAKA DENEYİN DERİM............

Teşekkürler canım usenmemişin uzun uzun yazmissin internetteki sitelere güven olmaz diyo eşim eczaneden getirtelum diyo sen siteden mi aldin

Canım ben internet sitesinden almıştım. Bi sorun çıkmadı. Son kullanma tarihi vs herhangi bir sorun yok yani. İnllah hayırlısıyla hayırlı zamanda allah bıze de hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder.

X