Canm sen alıp kullandin miKızlar Merhaba
Aranızda daha önce preseed kullanmış ya da şu an kullanan var mi?
Öyle oluyor canm insanın psikolojisi bozuluyo gittikçe stresten daha beter olmuyo hazır ama bnde asamiyorum takıntı haline geliyo bir sure sonra zatenBende internetten baktim da baya pahali birsey bir cok hanim da hamile kaldigini yazmis. vallahi ben artik ne yapacagimi şaşirdim ne duyarsam yapar oldum iyice paranoyak oldum yaahu ben boyle degildm ya off Allahim nasip et hayirlisiyla yarabbim yoksa deliricem
Canim ben bu ay aldim ovulasyon testiyle birlikte kullaniyorum bi kez yakaldim kirmizi cizgiyi o gun jelide kullandim bakalim hayirlisiyla olur insallahKızlar Merhaba
Aranızda daha önce preseed kullanmış ya da şu an kullanan var mi?
Ne kadara aldın prese-ed i canmCanim ben bu ay aldim ovulasyon testiyle birlikte kullaniyorum bi kez yakaldim kirmizi cizgiyi o gun jelide kullandim bakalim hayirlisiyla olur insallah
105 tl canim internetten aldimNe kadara aldın prese-ed i canm
Himm sağol canm105 tl canim internetten aldim
Adete beş gün kala yumurtlama olurmu ki canmSlm Kızlar bende bu Ay adetime beş gün kala kırmızı çizgiyi gördüm tam olmasada ilk defa kullanacağım ama pek bir işe yarayacağını sanmıyorum ama aynen bende ne görürsem kullanıyorum :)
Valla bende olacağını hiç sanmıyorum ama testlerin yalancısıyım bende bakalım değerlendirsek ne kaybederiz ki :)Adete beş gün kala yumurtlama olurmu ki canm
Canm ovulasyon testleri gebelik testi olarkta kullanılıyor diye biliyorum hamile olmayasın senValla bende olacağını hiç sanmıyorum ama testlerin yalancısıyım bende bakalım değerlendirsek ne kaybederiz ki :)
15 dk once kullancaksin canimKızlar bu jeli ilişkiden ne kadar önce kullanmak lazım ??
Valla hiç olasılık Yok ama ben yine bu gün hamilelik testi alır yaparımCanm ovulasyon testleri gebelik testi olarkta kullanılıyor diye biliyorum hamile olmayasın sen
Kısmet canm yaValla hiç olasılık Yok ama ben yine bu gün hamilelik testi alır yaparım
Canım sonucu burda paylasrmisin15 dk once kullancaksin canim
Himm ise yaramadı demk bnde kullanaym diyorm da daha almadm reglm şuan ayın 15i yumurtlma günü bakalimmBen bu ay ovu testiyle birlikte kullandim. adet günüm geldi bugün yarin olabilirim. olabilirim diyorum çünkü iki gun once erken gebelik testi yaptim negatif çıktı.
Ya bende bi anormallik var zaten. bende sonuc gösterse sasirirdim. ☺ bence siz deneyin ama resmi sitesinden almanizi tavsiye ederim.Himm ise yaramadı demk bnde kullanaym diyorm da daha almadm reglm şuan ayın 15i yumurtlma günü bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?