Preseed kullanan ve başarılı olanlar

eliaeftal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
206
55
37
Merhaba arkadaşlar,hiç bir problem yokken hamile kalamayanlar maalesef bende sizin gibiyim:KK43: preseed diye bi ürün varmış ve kullananların çoğu olumlu sonuç almış nette gezinirken gördüm ama çokta güvenemedim bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen...

Merhaba arkadaşlar,hiç bir problem yokken hamile kalamayanlar maalesef bende sizin gibiyim:KK43: preseed diye bi ürün varmış ve kullananların çoğu olumlu sonuç almış nette gezinirken gördüm ama çokta güvenemedim bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen...
bn de denemek istiyorum canım ama çakmaları da çokmuş en iyisi eczaneden almak

bende bu ay ilk defa 2 kere kullandım canım beklemedeyim araştırdım zararsız mış denemekte fayda var dedim ve aldım bakalım sonucu yazacağım herşey bir sebep sonuçta verecek olan allah belki bizede sebep kılar bakarsın dene bence ne kaybedersinki
inşallah bu ürün vesile olurda hamile kalırsın bu ay ve müjdeli haberlerini verirsin burdan bize:)

Mrblar bende netten araştırdım ve aldim Daha kullanmadım..bazi kullanıcılar düşük yapmış bu ürün yüzünden diyorlar.ne yapacağımı bilmiyorum.
Duyan varsa yardımcı olabilir mi

bende bu ay ilk defa 2 kere kullandım canım beklemedeyim araştırdım zararsız mış denemekte fayda var dedim ve aldım bakalım sonucu yazacağım herşey bir sebep sonuçta verecek olan allah belki bizede sebep kılar bakarsın dene bence ne kaybedersinki
merhaba canım, preseed kullandığını söylemiştin inşallah hamile halmışsındır çok merak ediyorum...

anladım canım hakkımızda hayırlısı hep dua ediyorum sende dua et canım bize.benimde normalde yarın adet olmam lazım inşallah olmam da bebişim gelir artık...

Bende aldım ürünü ve bu ay kullanacam inşallah. Arı sutu kapsülüde aldım sabahlarıonuda içiyorum rabbim inşallah bunları vesile kılar da bizlerede nasip edwr inşallah sağlıklı bi bebek

Kzlaarrrr jali kullanıpta olumlu sonuç alan yokmu yaaa hiçbiriniz bişey yazmamışsnz lütfen olumlu yada olumsuz sonuç neyse yazarmısınız

Kızlar merhaba bende yeni öğrendim bu jeli ve bugün aldım kullanıcam bu ay bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah:))

X