preseed ...kullanılmalı mı?

only_time

ver bana düşlerimi..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
1.397
799
248
Kızlar bi süredir bu jeli takip ediyorum, defalarca kez sepetime attım alamadan çıktım.... Düşüğe sebep olur diyenler var korkuyorum... Özellikle kullanıcılardan yorum alırsam çok sevincem... Rica ederim yardımcı olun...

Ben bu ay kullandım canım yumurtlama testiyle aynı zamanda yumurtlamamı takip ettim ve jeli kullandım.. Henüz 4 gün oldu sonucu bildiririm inşallah olumlu olur :)

bende bu ay kullandım ama sanırım bırazdan regli olcam.kanda gebelik testi yaptırmıstım bugun sonuc yarın çıkcaktı ama sanırım olucam.bu arada 4 gun gecikti.

merhaba arkadaslar
bir sorum olacaktı yardımcı olursanız cok sevınırım.29 mayıs,28 haziran,27 temmuz,21 agustos benım adet tarıhlerım.hep duzenlıdır normalde ama agustos ayında 8 gun erken adet oldum cok sasrdım.bu ay ayın kacında adet olmam gerekıyor?eskı duzenıme gore yıne ayın 27 yada 28 ımı yoksa 21 i gibimi?bırde daha 8 gun onceden adet belırtısı yasamaya basladım gece yatarken bıle sancım oluyodu çünku bu ay preseed kullanmıstım .
şimdiden tesekkur ederım vereceğiniz cevaplar için:)

bende 2 ay kullandım büyük hevesle hep olumlu yorumlar var diye ama bizim sonuç olumsuz
2 tane var hala ama bu ay kullanmadık

Malesef ben de gelişim göstermediği ve kalbi yavaş attığı için 8 haftalık bebeğimi dün kürtajla aldırmak zorunda kaldım. Doktor bir adet bekleyip tekrar hamile kalabilirsin dedi. Preseed ile tekrar denemeyi düşünüyorum. Ancak onda da çok düşük oluyor diyorlar diye korkuyorum. Preseed ya da conceive plus jel kullanarak hamile kalıp sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var mı? Cevap yazarsanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…