Prezarvatif korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Vina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vina

Sevgi herseyin üstesinden gelir
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
299
217
103
Oncelikle merhabalar, 9 senelik evliyim ve 2 evladim var. En kucuk cocugum 4 yasinda.. dogjmdan 1 sene sonra spiral taktirdim ve 2 gun sonra kendiliginden düstü. Sonrasinda bende bazi tedirginlikler oldu ve tekrar taktiramadim. Bubaraa 4 senedir gercek anlamda iliski yapayamiyoruz. Esim korunma konusunda diger erkekler gibi prezarvatif kulanmak istemiyor. Bendede bir korku olustu. Kullansa bile patlar yada dogru drust kullanamayiz tekrar bir hamilelik yasanir cinsinden endiselenmeler yasiyorum. Esim son 1 senedir eliyle zorlayarak vajinaya girisiyor buda benim canimi fazlasiyla yakiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bu endiselerimi nasil yenebilirim. Oneriniz var mi? Esimin yaptigi davranis normal mi onu da anlamis degillim onabilecek normal bir durum mu sizce?
Yorumlariniz ici simdi den tekskkr ederim.

Oncelikle merhabalar, 9 senelik evliyim ve 2 evladim var. En kucuk cocugum 4 yasinda.. dogjmdan 1 sene sonra spiral taktirdim ve 2 gun sonra kendiliginden düstü. Sonrasinda bende bazi tedirginlikler oldu ve tekrar taktiramadim. Bubaraa 4 senedir gercek anlamda iliski yapayamiyoruz. Esim korunma konusunda diger erkekler gibi prezarvatif kulanmak istemiyor. Bendede bir korku olustu. Kullansa bile patlar yada dogru drust kullanamayiz tekrar bir hamilelik yasanir cinsinden endiselenmeler yasiyorum. Esim son 1 senedir eliyle zorlayarak vajinaya girisiyor buda benim canimi fazlasiyla yakiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bu endiselerimi nasil yenebilirim. Oneriniz var mi? Esimin yaptigi davranis normal mi onu da anlamis degillim onabilecek normal bir durum mu sizce?
Yorumlariniz ici simdi den tekskkr ederim.
Eliyle zorlayarak derken nasil yani

Cok detaylandirmak dogru olmaz belki ama eliyle bana iliski yasatiyor
Neden?
Bir sürü korunma yöntemi var öyle nasil tatmin oluyorsunuz eşinize gerek kalmıyorki siz kendinizde yapabilirsiniz onu.
Esiniz nasıl tatmin oluyor peki mastürbasyonla mi?

İlaç konusunda ne düşünüyorsun? Bence bu tramva içindesiniz!

Neden?
Bir sürü korunma yöntemi var öyle nasil tatmin oluyorsunuz eşinize gerek kalmıyorki siz kendinizde yapabilirsiniz onu.
Esiniz nasıl tatmin oluyor peki mastürbasyonla mi?

Ilaç igne olamiyorum sagligim engel

İlaç iğne kullanamıyorsunuz
Spiral düşüyor demişsiniz
Prezervatife güvenmiyorsunuz, eşiniz istemiyor
Siz direk en güvenli yöntemi seçmişsiniz, sevişmemeyi.

En mantıklısı spiral + geri çekilme ya da spiral + takvim yöntemi başka çare yok..

Ama,adama da yazık size de.
Yani yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz gibi hissettim.Yani bütün bahaneler sıralanmış gibi.

spiral neden düstü doktorla görüstünüz mü
Benim spirali takarken doktor iki denemede takti, ilki giremedi, yerlesemedi baska bir spiral denedi mesela
Vazgecmedi
Düsmesinin sebebibi ögren
Bir arkadasinda dedigi gibi spiral+ geri cekilme ya da takvim yöntemi bence en ideal korunma oluyor

spiral neden düstü doktorla görüstünüz mü
Benim spirali takarken doktor iki denemede takti, ilki giremedi, yerlesemedi baska bir spiral denedi mesela
Vazgecmedi
Düsmesinin sebebibi ögren
Bir arkadasinda dedigi gibi spiral+ geri cekilme ya da takvim yöntemi bence en ideal korunma oluyor

Doktorun onerdikleri bana uymadi. Ilacla hamile kaldim hic aksatmadan kullandigim halde. Nedeni bulunamadi. Geri cekmede olmadi yine hamile kaldim. Artik diger yontenler gozumu korkutiyor rahat degiilim

Ama,adama da yazık size de.
Yani yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz gibi hissettim.Yani bütün bahaneler sıralanmış gibi.

Evet farkindayim ve inanin bende cok uzuluyorum biz seviyoruz birbirimizi ama ben korkuyorum engel olamiyorum bu duruma

Back
X