Prezarvatif korkusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Vina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz ceketle hamile kalanlardansiniz galiba 🤭 bence bağların tüpleri sizde beyde rahat etsin 🤭

Afedersiniz ama sevişmemek gibi bir çözüm bulmanız aşırı ilginç. En kötü tüpleri bağlatın mı ne deniyor. Onu yapsaydınız. Resmen demirden korkup trene binmemişsiniz gibi bir şey bu:ddd

Haklisiniz ayni dusuncedeyim ama kendime engel olamiyorum. Hep endise ve korku duyuyorum

Aynen gittigim her doktor ayni seyi soyledi ne yazikki rabbim olmayanlara nasip etsin ne dieyim
Aminnn canım 😉 Allah sanada yardim etsin, herşeyin aşırısı zor🤷

İlaç iğne kullanamıyorsunuz
Spiral düşüyor demişsiniz
Prezervatife güvenmiyorsunuz, eşiniz istemiyor
Siz direk en güvenli yöntemi seçmişsiniz, sevişmemeyi.

En mantıklısı spiral + geri çekilme ya da spiral + takvim yöntemi başka çare yok..

Esim 3. Bebegi istiyor ben istemiyorum geri cekilmede farkinda olamaya bilirim guvenemiyorum. Prezarvati icin ne diyorsunuz

böyle cinsellik olmaz ki.geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.hapla korunamam sağlığım için uygun değil demişsiniz ama önceki hamileliğiniz hapla korunurken olmuş.karar verin kullanabiliyor musunuz kullanamıyor musunuz?spiral hiç güvenli bir yöntem değil çok fazla hamile kalan var ve sıkıntılı bir olay o.kaldı ki hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamaz zaten.muhakkak çift koruma yöntemi gitmelisiniz.ya hap kullanacaksınız ya hormon iğnesi olacaksınız (bunlarla beraber eşiniz prezervatif de kullanmalı). he dediğiniz şekilde takıntı durumundaysanız psikiyatriye gideceksiniz.bir daha çocuk istemiyorsanız ya eşiniz vazektomi yaptıracak ya da siz tüplerinizi bağlatacaksınız.

Oncelikle merhabalar, 9 senelik evliyim ve 2 evladim var. En kucuk cocugum 4 yasinda.. dogjmdan 1 sene sonra spiral taktirdim ve 2 gun sonra kendiliginden düstü. Sonrasinda bende bazi tedirginlikler oldu ve tekrar taktiramadim. Bubaraa 4 senedir gercek anlamda iliski yapayamiyoruz. Esim korunma konusunda diger erkekler gibi prezarvatif kulanmak istemiyor. Bendede bir korku olustu. Kullansa bile patlar yada dogru drust kullanamayiz tekrar bir hamilelik yasanir cinsinden endiselenmeler yasiyorum. Esim son 1 senedir eliyle zorlayarak vajinaya girisiyor buda benim canimi fazlasiyla yakiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bu endiselerimi nasil yenebilirim. Oneriniz var mi? Esimin yaptigi davranis normal mi onu da anlamis degillim onabilecek normal bir durum mu sizce?
Yorumlariniz ici simdi den tekskkr ederim.
Esininkini bilemedim de dogum kontrol hapi kullan korunmak icin

Eğer sağlığınız dolayısıyla başka yöntem kullanamıyorsanız tabii ki son çare prezervatif. Eşinizin de biraz feragat etmesi gerekiyor bu durumda.

Ayrıca tüplerinizi bağlatmayı düşündünüz mü, konuştunuz mu doktorla?

Korkunun ecele faydası yok bu yöntemlerden birine karar verip bir an önce uygulamaya başlamalısınız.
Böyle evlilik olmaz.

Yapmanız gerekenler belli, önce psikiyatrik yardım almalısınız sonra gidin tüplerinizi bağlatin olsun bitsin bu kadar kolay.
9 yıl evli olup böyle elle girişiyor gibi sözler hic duymamistim çok enteresansiniz.Ayrica canınız bu kadar acıyorsa ona izin vermeyin elle girişmek nedir ya bir tuhaf oldum evli barklı insanlarız onlacda yöntem var o olmaz bu olmaz diye bahaneler üretir gibi duruyorsunuz.

İkinizde korunmak istemediğiniz için resmen masturbasyon mu yapıyorsunuz ikiniz de. Kesinlikle terapi alıp sonra da doğum kontrol hapı için.

Ilaç igne olamiyorum sagligim engel
Ben korunmadan ilişkiye giriyorum korkmayın bir şey olmaz geri çekilmesi yeter hamile kalmak kolay değil

Oncelikle merhabalar, 9 senelik evliyim ve 2 evladim var. En kucuk cocugum 4 yasinda.. dogjmdan 1 sene sonra spiral taktirdim ve 2 gun sonra kendiliginden düstü. Sonrasinda bende bazi tedirginlikler oldu ve tekrar taktiramadim. Bubaraa 4 senedir gercek anlamda iliski yapayamiyoruz. Esim korunma konusunda diger erkekler gibi prezarvatif kulanmak istemiyor. Bendede bir korku olustu. Kullansa bile patlar yada dogru drust kullanamayiz tekrar bir hamilelik yasanir cinsinden endiselenmeler yasiyorum. Esim son 1 senedir eliyle zorlayarak vajinaya girisiyor buda benim canimi fazlasiyla yakiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bu endiselerimi nasil yenebilirim. Oneriniz var mi? Esimin yaptigi davranis normal mi onu da anlamis degillim onabilecek normal bir durum mu sizce?
Yorumlariniz ici simdi den tekskkr ederim.
Valla tek anlamadığım cümleniz ( esim son 1 senedir eliyle zorlayarak vajinaya girisiyor ) bu ne demek açıklar msınız, ilk defa duydum...

Valla tek anlamadığım cümleniz ( esim son 1 senedir eliyle zorlayarak vajinaya girisiyor ) bu ne demek açıklar msınız, ilk defa duydum...
Değişik bir yaşam stili. Benim canım acırken benim özel bölgeme elle girişebilecek biri daha anasından doğmadı doğamaz.

Back
X