- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
alerjik bünyeye sahibim alerjim olusmustu bir keresinde ölüyordum nerdeyse kullanmam yasak o tür haplarıErtes gün hapı neden kullanmadınız ?
İnsanlar bu vb durumlar için bu ilaç .
Anladım. O zaman yapacak bişey yok. Yumurtlama dönemine gelmediyseniz gebelikte yoktur .hayırlısı olsun inş hakkınızdaalerjik bünyeye sahibim alerjim olusmustu bir keresinde ölüyordum nerdeyse kullanmam yasak o tür hapları
Baktım 3 günle yirtiyorum ama ne bileyim bugün midem bulaninca bı telaslandimAnladım. O zaman yapacak bişey yok. Yumurtlama dönemine gelmediyseniz gebelikte yoktur .hayırlısı olsun inş hakkınızda
İnşallah yarabbim diğerlerinde mide bulantısından mahfoldum inşallah psikolojiktir ki zaten çok erken belirti için ama ne bileyim bu kadar erken belirti yaşayan var mı acaba dedimValla bi ton kadın hamile kalmak için çırpınıyor ben dahil
Pek kolay değil şu dönemde hamilelik
Yumurtlama gününde değilsen panik yapma
Stresten miden bulanıyor bu kadar erken belirtiler ondan
Zaten soğudum şu andaHap kullanamiyorsunuz ölüyordunuz az kaldi. Hamile kalamazsiniz yoksa ölebilirsiniz.
Yerinizde olsam sevişmeye korkardim spiral diyesim geldi ama simdi o da bisey yapiyordur. 3. Gunden mide bulantisi olacagini sanmiyorum psikolojik belirtiler yasiyorsunuzdur en fazla.
Baktım 3 günle yirtiyorum ama ne bileyim bugün midem bulaninca bı telaslandim
Valla bi ton kadın hamile kalmak için çırpınıyor ben dahil
Pek kolay değil şu dönemde hamilelik
Yumurtlama gününde değilsen panik yapma
Stresten miden bulanıyor bu kadar erken belirtiler ondan
Bundan sonra pre kullansanız dahi eşiniz geri çekilsin nasılsa pre var diye güvenmesin sonra strese giren siz oluyorsunuz
Döllenme 36 saatte ama tamamlanması 10 günde anca oluyor diye biliyorumİnşallah yarabbim diğerlerinde mide bulantısından mahfoldum inşallah psikolojiktir ki zaten çok erken belirti için ama ne bileyim bu kadar erken belirti yaşayan var mı acaba dedim
Haha işte salınca oluyor zatenBenim etrafimdakiler çok dogurgan ya. Evlenir evlenmez ilk 3-4 ayda hamileydi hemen hemen herkes hatta biri nikahinda hamileydi.
Olmaz olmaz demesin kimse
3. günde mide bulanmaz ama... zaten yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım, spermle yumurtanın kaliteli bir bir leşme yaşaması lazım vs vs... olmaz değil ama çok düşük ihtimaller. ne yazık ki kesin deme şansı yok kimsenin ama yumurtlama döneminde misiniz, en son ne zaman adet oldunuz ve ne sıklıkta oluyosunuz bunlara göre bi hesap yapınca daha net sonuç alabilirsinizKızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik sürecim yeni bitti doktorumda sağlık açısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi düşünmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri çok sevdiğimden ..çok acılar çekiyorum hamileyken vücudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yüzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugün 3. Gün hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi büyütüp eşimin keyfini çıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun günahına giremem yalnız vücudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden ölüm çıkar galiba , bir yandan saçmalama diyorum kendine tevekkül et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir çıkış yolu oldu . Rızık için telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkül et diyorum ama hamileysem ailem çok üstüme gelir...neyse onlara söylemem zaten ..neyse işte kızlar bugün 3. Gün hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet günüm gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kötü yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?