Gebeliğe Hazırlık Prezervatif ile hamilelik mümkün mü?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ezomelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
88
Kızlar, eşim prezervatif kullanıyor. Bu ayda hiç prezervatifsiz ilişki olmadı. Başından sonuna kadar takıyor. Normalde reglim hep düzenlidir 28 günde bir olurum. Ama şu an 4 gün geciktim. Dün gece labmen marka erken gebelik testi yaptım sonuç negatif, bugün sabah ilk idrarla labmen marka kaset test yaptım sonuç yine negatif. 5 yaşında kızım 2. Çocuğu düşünmüyoruz ama kızımdan öncede bir düşük yaşamıştım. Benim reglim ne zaman gecikse hamile oluyorum. Testte çıkmayınca da kafam karıştı. Bu arada hiç regl belirtilerim de yok. Bu marka gebelik testi kullanan, prezervatifle hamile kalan var mı?

prezervatif ile hamile kalma kısmı ereksiyon olduktan sonra takıldığı için oluyor ama siz başından sonuna kadar takıyor diyorsunuz. eğer ki fark etmeden bir yırtık/delik ile birliktelik yaşamadıysanız veyahutta prezervatifi çıkarıp temas etmediyseniz hamile kalmanız mümkün değil.

prezervatif ile hamile kalma kısmı ereksiyon olduktan sonra takıldığı için oluyor ama siz başından sonuna kadar takıyor diyorsunuz. eğer ki fark etmeden bir yırtık/delik ile birliktelik yaşamadıysanız veyahutta prezervatifi çıkarıp temas etmediyseniz hamile kalmanız mümkün değil.
Farketmeden olduysa onu bilmiyorum ama normalde gecikmezdi. Eczanede de labmen marka olduğu için onunla yaptım ama negatif anlamadım. Daha önce de duyduğum bir marka değil :(

Farketmeden olduysa onu bilmiyorum ama normalde gecikmezdi. Eczanede de labmen marka olduğu için onunla yaptım ama negatif anlamadım. Daha önce de duyduğum bir marka değil :(
Abla hamile misin bende boşalmada olmadı yarıda kestim bi delik yoktu su testı yaptım sadece prezervatif içinde biraz zevk suyu vardı o da olması gereken kadardı ve içindeyi

Back
X