Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhaba ben de 4 aylık evlıyım ve dkh kullanıyorum.. esım pek hap kullanmamdan yana degıl ama ozellıkle ılk ılıskıde de ben condom kullanmak ıstemedım ve evlenmeden hapa basladım. her kadının bır donem hap kullanması gerekıyormus bırkac doktora da danıstım. sureklı bır doktorum var ve kanserı onleyıcı etkısının oldugunu ozellıkle vurguladı ve dkh tavsıye ettı.
ara ara condom kullanıyoruz fakat pek hos bır hıs degıl acıkcası ama kadın ıcın ılıskı sonrası cok rahat oluormutlaka:). hormonlarla oynamak da cok dogru degıl ozellıkle de igneler sıkıntılı.. ay bole arada derede bise oluo napsak dıye karara varamıoruz bız kadınlar

eger sız de hormonlarıonızda sorun cıkmasını ıstemıorsanız doktorunuza danısıp cok dusuk dozda hormon ıceren dıgerlerınden bıraz daha fıyatlı olan haplardan edının arkadaslar bır cok konuda olem almıs olacaksınız:)

valla biz de bu ay bi hamilelik korkusu atlatinca, 4 elle prezervatifimize sarildik yeniden;
basindan sonuna cikarmiyoruz artik..

yapacak bisey yok,
ya yardan ya serden :))

bi anlk zevkimiz icin, istemedigimiz bi anda hamile kalmak hic de hos olmaz diy mi?

çok garipsiniz valla hem evlisin bide prezervatif kullanıyorsunuz saçma bence bırakın hem 2 nizde zevk alın hem bebek olsun arada çok fark var inanın onsuz çok zevkli biz denedik

çocuk düşünmüyorsanız kesinlikle korunun tabiki..

öyle zevk almaya bakın demek kolay istenmeyen bir gebelikde onun sorumluluğu da ağırdır...

çok garipsiniz valla hem evlisin bide prezervatif kullanıyorsunuz saçma bence bırakın hem 2 nizde zevk alın hem bebek olsun arada çok fark var inanın onsuz çok zevkli biz denedik

valla 8 senedir bu yöntemle korunuyoruz gayette memnunuz, neden genel geçer bişeymiş gibi yazdın ki, çiften çifte değişir sonuçta, bence senin bu yorumun garip

prezervatif bekar işi mi? Allah aşkınaCADIARZU

evlilik daha bir sorumluk ister çocuk olsun hadi iyi olur ama ya evlilk rayına oturmazsa.. yavrum sen bir anlık zevk için dünyaya geldin mi diyelim.

prezartvatif bence daha temiz ve bu yüzden de rahat.

acaba siz mi garipsiniz yoksa biz mi???

tabi birakalim gitsin, sonra bebek olsun sonra aldiralim, sonra yine olursa yine aldiralim...

valla benim gittigim kadin dogum doktoru demisti ki; kadin korunuyor bile olsa sirf hijyen acisindan her iliskide prezervatif kullanmak lazim demisti..

asil benim sana tavsiyem kendine dikkat et arkadasim; bu kafayla cok jinekolog kapisi asindirirsin...

kızlar ben de hap kullanmıyorum, evlenmeden önce eşimle bunları konuşmuştuk... o da istemiyor hap kullanmamı....gül gibi geçinip gidiyoruz :D

ohh ne guzel iste.

hem ilerde cocuk sahibi olmak istedigimizde de hap kullanmamis olmanin avantajini goruruz insallah.
en azindan hapi biraktiktan sonra hormonlarin yeniden duzene girmesi icin gereken bekleme suresi olmaz bizde..

bak bak nelerde söylermış arkadaşlarına oldumu şimdi yahu amma yaptın .:olmaz:sakın siz arkadaşın dediğine bakmayın belliki yaramazlık istiyor canı.Korunmadan olmazzzzzzzzzz:1no2:

evet cok haklisin,
bu kadar yan etkisi varken , goz gore gore bu haplari icmek olmaz.

ama esi korunmayi reddeden kadinlar napsinlar, habire hamile kalmaktansa iciyorlar bu haplari.

prezervatif icin mi soyluyorsun unlu marka derken?

cnm degisiyor yaa..

prezervatifle o sicaklik bile gecmiyor..

valla tadina vardim ya, hap almayi bile dusunuyorum nerdeyse :(((

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seni gidi seniii...
valla bence de daha güzel oluyo onsuz...
ama tabi bebek düşünmüyosan bişeylerden taviz vereceksin yapacak bişey yok...
benim iki bebeişim var ikisi de plansız çok dikkat etmemize rağmen oldu işte...
şimdi implant var çok rahatım ama yine de hamilelik korkusu oluyo...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seni gidi seniii...
valla bence de daha güzel oluyo onsuz...
ama tabi bebek düşünmüyosan bişeylerden taviz vereceksin yapacak bişey yok...
benim iki bebeişim var ikisi de plansız çok dikkat etmemize rağmen oldu işte...
şimdi implant var çok rahatım ama yine de hamilelik korkusu oluyo...

ama cnm,
prezervatif degistire degistire en guzelini bulduk,
cok ince ve gercekten unutuluyor varligi.
ve alisinca boyle de zevkli ;-))

bence de en temizi prezervatif bu arada d.kontrol hapları kişiye göre değişiklik gösterir ve ben 2.5 sene kullandım sancısız adet az kanama rahattım yani.. ancak bebek düşündüğümden bıraktım 2 ay sonra gebe kaldım.. çoğul gebelikten düşük oldu..
yani yan etkisini görmedim açıkçası şimdi bebek yapmaya karar verince kılıfları çıkarıcaz ama biraz daha zaman var.. ama kızlar birde şu parti olanından denedik karışık vesaire en isi romantik oldu eheuheue ya böle çok komik oluyo ama Oke...in romantikini tavsiye ederüm :kedi: sositososito

arkadaşlar bu konuya evli arkadaşlar açıklık getirsinler artık yahu her kafadan ses çıkıyor. Doğru bılgı verelim bırbırımıze.şimdiii evliliğin ilk gecesi przervatif kullanılırmı kullanılmazmı?:utangac:

edacım yosun77 arkadasın bu sorunun cevabını alacagı bi konu açmıs zaten hem arkadassınız zaten ona sor o sana yardımcı olur valla ikinizde cok komiksiniz bakın topikte sex içerikli konular dısındada konular var oralarada takılın bilginiz artsın

edacım yosun77 arkadasın bu sorunun cevabını alacagı bi konu açmıs zaten hem arkadassınız zaten ona sor o sana yardımcı olur valla ikinizde cok komiksiniz bakın topikte sex içerikli konular dısındada konular var oralarada takılın bilginiz artsın

Biz yosunla arkadaş değiliz.Hem bu tür konularda bılgi paylaşımında bulunmak neden sizi tedirgin etti anlamadım.CADIARZU

sen bilgi paylaşımında bulunmuyosun garip konular acıp milleti konusturuosun sende okuosun ve ben hala senle yosunun erkek oldugunu düşünüyorum ve sen erkek olup olmamamdan sanane dediğin gunden beri daha cok inanıorum erkek olduguna neyse sana iyi paylaşımlar

lütfen konu başlığını tartışmaya götürmeyelim burası msn değil.Benimle uğraşacağınıza aranızdaki erkeklerle ılgılenın.:kahve:

Back
X