- Konu Sahibi peppermint
prezervatif gerekli bence her türlü hastalıktan ve hamılelıkten koruyor.hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ..ey hisset
arkadaslar bugün sağlık ocağından ücretsiz condom verdiler.bizim kullandıklarımızdan farklı geldi.kayganlaştırıcılı değildi.acaba sağlık ocaklarının verdiğinden kullanan var mı?memnunmusuz?
arkadaşlar sizi dinledim bu ay başladık condoma eşim hık mık etti biraz ama ikna oldu ben de gidip her çeşidinden aldım fex, durex, ve okey 3. de denedim ama ben ok dan memnun kalmadım canım yandı epey ama durex love var o çok daha iyiydi hiç yok gibi hissetmedim bile. eşimde memnun oldu.
pes etmemek vazgeçmemek için böyle bi yol denedim bu olmadıysa biri mutlaka olur diye düşündüm tek tereddütüm ya zevk almazsaktı ama kafaya takmadan o yokmuş gibi devam edince akla bile gelmiyo herşey normal gelişiyo ve itiraf etmeliyim büyük temizlik. çok da eğlenceli geldi bana renk renk kokulu falan
kaydirigubbakcemile3 çok ayıp çok
ben d.k.hapı kullanıyorum ama 7 günlük verdiğim arada prezervatif ile korunuyoruz,ok ve durex en iyisi,diğerleri allerji falan yapabilir...