Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben 6 aydır evliyim ilaçla korunuyodum. ama ilacı bırakmaya karar verdim. prezarvatifle korunucaz bikaç kez denemiştik ama eşimde ben de pek hoşnut kalmadık sorundan alışma süreci die bişey var belki de bilemiyorum ama önerebileceğiniz en iyi marka nedir

arkadaslar bugün sağlık ocağından ücretsiz condom verdiler.bizim kullandıklarımızdan farklı geldi.kayganlaştırıcılı değildi.acaba sağlık ocaklarının verdiğinden kullanan var mı?memnunmusuz?

arkadaslar bugün sağlık ocağından ücretsiz condom verdiler.bizim kullandıklarımızdan farklı geldi.kayganlaştırıcılı değildi.acaba sağlık ocaklarının verdiğinden kullanan var mı?memnunmusuz?

ben hic kullanmadim canim,
ama ablam bayag bir sure kullanmisti eskiden.

aman iyi kontrol et kullanmadan, yirtik falan olmasin.

bana d.rex bile cok sert kalin geldi, canim yandi; sadece o.ey-hisset ile rahat edebildik biz,
cok ince , yok gibi..

arkadaşlar sizi dinledim bu ay başladık condoma eşim hık mık etti biraz ama ikna oldu ben de gidip her çeşidinden aldım fex, durex, ve okey 3. de denedim ama ben ok dan memnun kalmadım canım yandı epey ama durex love var o çok daha iyiydi hiç yok gibi hissetmedim bile. eşimde memnun oldu.

ben d.k.hapı kullanıyorum ama 7 günlük verdiğim arada prezervatif ile korunuyoruz,ok ve durex en iyisi,diğerleri allerji falan yapabilir...

sen baya sağlama alıyosun ben o arada hiç korunmadım 6 boyunca bişey de olmadı. ama epey kilo aldım ilacı bırakmak zorunda kaldım

arkadaşlar sizi dinledim bu ay başladık condoma eşim hık mık etti biraz ama ikna oldu ben de gidip her çeşidinden aldım fex, durex, ve okey 3. de denedim ama ben ok dan memnun kalmadım canım yandı epey ama durex love var o çok daha iyiydi hiç yok gibi hissetmedim bile. eşimde memnun oldu.

hadi bakalim , hayirli olsun...
iyi yapmissin farkli markalari almakla, bitanesi kullanip, olmadi deyip, kenara atmaktansa gayet mantikli bir yol secmissin.

demek ki, herkes farkli markayla rahat edebiliyor.

vereliniortak

pes etmemek vazgeçmemek için böyle bi yol denedim bu olmadıysa biri mutlaka olur diye düşündüm tek tereddütüm ya zevk almazsaktı ama kafaya takmadan o yokmuş gibi devam edince akla bile gelmiyo herşey normal gelişiyo ve itiraf etmeliyim büyük temizlik. çok da eğlenceli geldi bana renk renk kokulu falan

pes etmemek vazgeçmemek için böyle bi yol denedim bu olmadıysa biri mutlaka olur diye düşündüm tek tereddütüm ya zevk almazsaktı ama kafaya takmadan o yokmuş gibi devam edince akla bile gelmiyo herşey normal gelişiyo ve itiraf etmeliyim büyük temizlik. çok da eğlenceli geldi bana renk renk kokulu falan

aynen canim,
onun varligini dusunmeden konsantre bi sekilde devam edince zevk almada sorun olmuyor..a.s
"çok da eğlenceli geldi bana renk renk kokulu falan" hem de cilekli, muzlu vs. olanlari var, onlarin tadlari da guzel .. ay cok utandimmm:utangac:

Off hiç bana göre değil. Neyse bu ay sonu tekrar kavuşacağım d.kontrol hapıma inşallah.. 2 hafta sonra kontrole gideceğim , ilaç yazacak.

ben d.k.hapı kullanıyorum ama 7 günlük verdiğim arada prezervatif ile korunuyoruz,ok ve durex en iyisi,diğerleri allerji falan yapabilir...

7günlük arada ek bir korunmaya gerek yok ki...
Hani "sirf hapa güvenmiyorum ve bu yüzden ayriyeten prezervatif kullaniyoruz" desen anliycam ama 7 günlük arada cok gereksiz...

reklam gıbı olmasın ama durex - elite denenmeli derim (yazdığımdan kendim utandım :kedi:)
:utangac:

himm bi deneyelım bakalım.reklama girmeden ;) şu durexlerin turlerını ;) :))
not aldım bi kagıda :kedi:

Back
X