Evliliğimin ilk altı ayında doğum kontrol hapı kullandık, sonrasında selülit yapmaya başladığını anladığım anda bıraktım, sonrasında prezervatif ve geri çekilme yöntemini kullandık, tabi genelde prezervatifle başlayıp sonu geri çekilmeyle bitiyordu, sonra çocuk sahibi olmaya karar verdik, doğumdan sonra eşim spiral taktırmamı istemedi,doğum kontrol hapı kullanmamı da istemedi, condom kullandık, arada değişiklik olsun diye tüm çeşitlerini denedik ama şunu söyleyeyim et ete değmesi gibi kesinlikle olmuyor condomda, ben bir kere normal olduğu gibi zevk alamıyorum ki adam nasıl alsın, doğal olarak da genelde geri çekilme kullandık, biraz ondan biraz bundan dokuz seneyi bitirdik ama geçenlerde baktım cinsel hayatımızın acilen renklenmesi gerekiyor, ama bu prezervatifle veya geri çekilmeyle olacak gibi değil, adam tam konsantre olmuşken o geri çekilmenin ne olduğunu tahmin edebiliyorum, eşimin tüm karşı çıkmalarına karşı eczaneye gidip doğum kontrol hapı aldım, başta biraz kızdı eşim, vücuduna zarar vereceksin diye ama bir süre bu şekilde kullanmayı düşünüyorum, ben condomu başından beridir sevemedim, renkli, meyve kokulu, tırtıklı, geciktiricili, süper ince, kayganlaştırıcılı, titreşimli ıvır zıvır her çeşidini denedik ama cidden sevmiyorum condomu içimde yabancı bir maddenin olduğunu düşünmek bile beni rahatsız ediyordu, bakalım umarım bir süre rahat ederim, eğer çok yan etkisi olursa bırakırım zaten. Kullanıp da memnun kalanları tebrik ediyorum bu arada.