- Konu Sahibi peppermint
- #501
kızlar bende 1 ay önce bıraktım yasmin kullanıyordum.. şu prezervatif olayı bizim cinsel ilişkimizi biraz kastı aslındaya alışamadık henüz ondan olabilir..
utanıyorum birazcık amaprezervatif kullanmaya başladığımızdan beri süremiz kısaldı ve eşim erken boşalma zorunu yaşıyorrrrrr... normalmi sizce bu süreç zamanla düzeni otururmu? ayrıca şu ilkinde kullanıp ikincisi uzun sürer tutarım kendimi olayı bizde de mevcut
haplar tamam çok rahat ama prezervatif te çok temiz şu düzensizliği bir çözsek rahat edicez haaaa
![]()
aksin prezervatifin erken boşalmayı önlediği, geciktirdiği söylenir ve inanın prezervatife doğal bakan erkeklerde onlu ya da onsuz hiçbir fark yoktur. ancak her ilişkide yeni bir tane kullanıldığında koruyuculuğu vardır. koruuyuculuk oranının düşük olmasında bu gibi yanlış kullanımların etkisi olduğu birçok yerde yazılmış. her ilişkide kullanılması lazım. eşiniz boşalmasa bile zevk suyu denen salgıda sperm olabiliyor ve bu da hamileliğe yol açabiliyor.
birçok kişinin gerçi çekme yöntemiyle korunduğuna bakmayın, zaten sağlıklı çiftlerin bile korunmasız bir yıllık ilişkide hamile kalması yüzde yüz değil. ayrıca yumurtlama gününe denk gelmemesi büyük ihtimal benzeri nedenlerle hamile kalmamış olabilirler.
kendinizi ve sağlığınızı şansa bırakmayın, her seferinde kullanımı şart koşun derim.