prezervatif kullanipta hamile kalanlar/konu tekrarı

zumrutfaruk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
159
61
36
Merhaba arkadaşlar 10 yillik evliyim ve bir tane oğlum var 9 yasinda eşim prezervatif kullanıyor ve biz bu şekilde korunuyoruz 2 sene önce prezervatif kullandigimiz halde hamile kaldim ama aldirdim ne yazik ki şuan tekrar hamileyim ve ne yapacagimi bilmiyorum çok zor durumdayim benim gibi olan varmi aranizda :KK43:

Prezervatifle nasıl hamile kalıyorsunuz delik filan mı çıkıyor yoksa ilişkinin en başından beri gerektiği gibi kullanmıyor musunuz? En korktuğum şey benim de.

Merhaba arkadaşlar 10 yillik evliyim ve bir tane oğlum var 9 yasinda eşim prezervatif kullanıyor ve biz bu şekilde korunuyoruz 2 sene önce prezervatif kullandigimiz halde hamile kaldim ama aldirdim ne yazik ki şuan tekrar hamileyim ve ne yapacagimi bilmiyorum çok zor durumdayim benim gibi olan varmi aranizda :KK43:
Canım lütfen aldırma :KK43: nasıl bir hayatın var bilmiyorum ama inan bir bebek için canından vazgeçecek insanlar var ve ben bunlardan biriyim. O Yüzden elindeki mucizenin kıymetini bil. Kıyma ona. Sağlıcakla kal.

X