• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatif kullanmanın sakıncası var mı?

Valla bizde 2 güne bir olmadı 1 günde 2 3 kez oldu ilişki çünkü eşim şehir dışında çalışıyor ovü de geldi 5 gün denedik dün geri gitti

herşey nasip kısmet meselesi Allah yardımcın olsun en kısa zamande bebeleri kucagına alırsın inşallah

İnşallah🥰 Rabbim sana da sağlıklı ve vakitli doğum nasip etsin inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına❤

Allah razı olsun çok teşekkür ederim iki tane geliyor hayırlısı ile inşallah saglıksı sıhhatli olurlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah:KK200:

Allah razı olsun çok teşekkür ederim iki tane geliyor hayırlısı ile inşallah saglıksı sıhhatli olurlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah:KK200:
İnşallah❤️ ay maşallah maşallah Rabbim ikisini de sağlıkla kucağınıza versin inşallah :KK68: :anne:

Bende spral vardi cikarttim ilk zamanlar adette duzensizlik ve agri cok oldu ama sonradan varligini bile unutturdu suan hamileyim bebisler doğsun yine taktirmayi dusunuyorum hani bana gore en ozgur cinsellik spral ile oluyor
Çıkarırken ağrı oluyor mu. Takarken çok acıyor çünkü.

ben cocuklarimin birine hap kulanirken digerine spiral varken hamile kaldim , o yüzden artik prezervatifle korunuyoruz , zevk almada iki taraf icinde sorun yok hatta bazi prezervatiflerde ekstra kücük cikintilar var onlar benim daha cok hosuma gidiyor zevk acisindan. tek sinir edici olay tam böyle sevismenin ortasinda dur takmam lazim diyip 3-5 saniye ara vermek :KK70: bazen heyecandan elden filan düsüyor :KK70: :KK70: :KK70:
Spraille çok düşük ihtimal diye duydum ama

Ben dk hapı kullandım risk almak istemiyordum o zamanlar ama bir kaç kez denemiştik prezervatif evet eşim rahatsız ediyor diye şikayetlenirdi arada ama zevk konusunda hemen hemen aynı olduğunu söylerdi
Prezervatif rahatsiz ediyorsa zevk nasil ayni olabilirki. Illaki zevk te azalirdir

Aslında Dr lar hep cyclo progynova yazıp başından savdı beni 🙄 ben de bu ay adetin 2. Günü cyclo progynova ve bal tarçın çörek otu kürü yaptım sürekli dua ediyorum yani tedaviyi allahtan istiyorum o yüzden bu ay nasipse dedim 😊
Progynova bende yan etki yapti. Gerci kulanan cok belki swnde yapmaz. Bacaklarimda varis cimti. Ve tum vucudumda damarlar belirginlesti

Keşke tek mevzu gebelik olsa. Prezervatif sizi std hastalıklara karşı da koruyor. Eşiniz bile olsa bebek düşünmüyorsanız prezervatifsiz ilişki yaşamayın.

Bizde eşimle ara ara pre kullanırdık eşim için çokda farketmiyodu şimdi aylardır çocuk istediğimiz için malum şapka kullanmıyoruz 😂

ben cocuklarimin birine hap kulanirken digerine spiral varken hamile kaldim , o yüzden artik prezervatifle korunuyoruz , zevk almada iki taraf icinde sorun yok hatta bazi prezervatiflerde ekstra kücük cikintilar var onlar benim daha cok hosuma gidiyor zevk acisindan. tek sinir edici olay tam böyle sevismenin ortasinda dur takmam lazim diyip 3-5 saniye ara vermek :KK70: bazen heyecandan elden filan düsüyor :KK70: :KK70: :KK70:
İlişki öncesinde taksanız olmuyor mu? :)

Kadın için hiç farketmiyor ama bazı erkekler kendileri için zevki azaltığını söylüyorlar.

Kadin icin farketmiyor diyenlere sasirdim acikcasi
Bence kadin icin de cok farkediyor ya

Back
X